Yuck: 88% bruker smarttelefoner på toalettet, og 44% legger telefonene i munnen

Sammenleggbar fremtid: Hvordan Microsoft håper å definere en ny maskinvarekategori med Surface Neo og Duo Microsofts Windows-baserte Surface Neo og Android-baserte Surface Duo er et glimt av den doble skjermen, sammenleggbare enheter som vil omdefinere den bærbare datamaskinen, nettbrettet og telefonen markeder.

En ny rapport gir en makroeksponering av de mikroskopiske, men allikevel rikelige bakteriene på de teknologiske enhetene vi ikke kan gi slipp på, og resultatene er ekkelt.

Selv om en av fire personer røper at de aldri en gang har tørket bort smarttelefonene sine, bruker sjokkerende 88% dem mens de er på toalettet, og 46% gjør det hver gang. Vital Vio, skapere av antibakteriell LED-teknologi, lyste et lys over hva som faktisk er på overflatene til mobiltelefonene våre, uansett hvor rene de ser ut. Når hendene er fulle, innrømmer 41% at de har holdt telefonene sine i munnen.

Og en sjokkerende høy prosentdel (89%) av folk tar den samme telefonen som brukes mens du spretter inn på kjøkkenet mens de tilbereder måltider.

Bare grov

Vi er ekkelt og vi skaper enkle muligheter for enheter til å huse skadelige bakterier som tar veien til hendene våre og inn i munnen. "The Dirty Truth", i tillegg til å oppdage hvordan bare en av fem (20%) aldri har desinfisert fjernkontrollen, avslører bare hva som ble funnet på gjennomsnittspersonens smarte telefon. Den gjennomsnittlige smarttelefonen blir regelmessig utsatt for strep-, E. coli- og staph-stammer som inneholder fekalt materiale.

Undersøkelsen undersøkte 1.200 amerikanske innbyggere som var over 18 år, og fikk dem til å dele den pittige gysen om sine daglige rengjøringsvaner (spoilervarsel: ikke nok skjer).

Amerikanernes 'rensevaner'

"Vi lager antimikrobiell LED-lysteknologi som kontinuerlig beskytter overflater mot oppbygging av bakterier, overflater på steder som hjem, sykehus, offentlige steder og industrianlegg som matforedling, " sa administrerende direktør i Vital Vio, Colleen Costello. "Vi bestilte denne undersøkelsen for å avdekke hull i amerikanernes rengjøringsvaner som kan sette oss alle, våre familier og lokalsamfunn i fare for farlige bakterier. Faktisk med den nylig utgitte CDC-rapporten fra 2019 fokusert på fremveksten av antibiotikaresistente superbugs, er det mer presserende enn noen gang å være nøye bevisst på den potensielle skadene vår personlige hygiene og rengjøringspraksis kan ha på oss selv og de som bor rundt oss. Det som er veldig tydelig, er at amerikanere må prioritere å rengjøre høye berøringsartikler funnet i hverdagen. ."

Og hva er mer "high-touch" enn våre pålitelige smarttelefoner? Undersøkelsen avdekket at smarttelefoner kan utgjøre den største risikoen når det gjelder spredning av sykdom. "Amerikanere tar med seg telefonene sine i kimryssede områder som på badet, og fortsetter med å legge disse enhetene i munnen når hendene er fulle eller håndterer dem mens de lager mat, uten å rengjøre dem først, " sa Costello. "Enkelt sagt, vi gjør det enklere enn noen gang for bakterier som finnes, for eksempel på toalettsetet, å berøre leppene. Det er viktig at amerikanere er mer bevisste og tar de nødvendige skritt for å sikre at de er smarte med telefonene sine unngå å påvirke deres helse. "

Bakterier overalt

"Funnene våre viser at vi hver gang kommer i kontakt med nye og potensielt skadelige former for bakterier, mens vi reiser eller bruker våre mobile enheter, " avslørte Costello. "Dette skyldes delvis det faktum at halvparten av amerikanere (52%) ikke rengjør overflater i hjemmene sine med mindre disse overflatene er synlige skitne. Vår omsorgssvikt av disse kimeoverflatene kan tillate at sykdommer lett kan deles og spres ubemerket til det menneskelige øye. "

Smarttelefoner, bemerket hun, "har blitt en bærebjelke og livline for så mange ting i livene våre, " og selv om det ikke er med vilje, har de fleste amerikanere forsiktig forvandlet avhengigheten til en håndbåret kimbombe. "Vår avhengighet av disse enhetene kan være en stor grunn til unødvendig spredning av sykdommer, " la Costello til. "Dessverre tror jeg de aller fleste amerikanere rett og slett ikke er klar over risikoen forbundet med å plukke opp og spre skadelige bakterier via mobiltelefonen."

Å holde rent

Men det betyr ikke at du trenger å kaste din lojale smarttelefon. Costello rådet: "For å holde smarttelefonene rene, er det viktigst at amerikanere tar tid til å ofte sanere enhetene sine. Å tørke dem regelmessig er avgjørende for å drepe bakterier som uunngåelig eksisterer og koloniserer på disse enhetene. Utover dette bør forbrukerne ta en proaktiv tilnærming for å hindre at bakterier noen gang kommer i kontakt med smarttelefonene sine. Dette betyr å avstå fra å bringe dem inn i bakterier som er utsatt for områder, for eksempel på badet. "

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com