Cisco, EMC, VMware kunngjør felles integrert datasenter-satsing

Dette er et gjestepost fra Andrew Nusca fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Andrew på ZDNet-bloggen Between the Lines, eller abonnere på RSS-feeden.

Cisco, EMC og VMware kunngjorde tirsdag et joint venture for å selge et nytt integrert datasenterprodukt kalt V-Block.

Satsingen deres, kalt "Virtual Computing Environment coalition", vil selge og gi vedlikeholds- og servicestøtte for V-Block, og vil kombinere EMC-lagringsutstyr, Cisco virtualiserte servere og nettverksutstyr og VMWare virtualiseringsteknologi.

EMC-uttalelse Cisco VMWare

Ryktene om avtalen - kodenavnet "Alpine" - har pågått siden september.

Selskapene sier at koalisjonen deres tilbyr bedrifter "dramatiske effektiviteter" som lover "betydelige reduksjoner" i kapital- og driftsutgifter, uten å tvinge organisasjonenes hender til å velge mellom selskapene.

Selskapene selger Vblock Infrastructure Packages som "fullt integrerte, testede, validerte og klare til å gå / klare til å vokse infrastrukturpakker" som kan skalere. Sammen tilbyr satsingen enhetlige forhåndsalg, tjenester og support.

Siterer McKinsey og Company tall at verdensomspennende utgifter til datacenter infrastruktur og tjenester overstiger $ 350 milliarder dollar årlig - halvparten av kapitalutgifter og halvparten av driftsutgifter - sier selskapene 85 milliarder dollar, eller 20 prosent av hele markedet, kan adresseres med virtualisering og privat sky teknologi innen 2015.

Cisco og EMC har for tiden et samarbeid for å samarbeide rundt Ciscos nye datasenterplattform, som selskapet kaller "Unified Computing." EMC eier nesten 85 prosent av VMWare.

Cisco og EMC kunngjorde tirsdag også et joint venture kalt Acadia for å bygge, selge og støtte produkter for datasentre. Målet? "Akselerere kundeoppbygging av private skyinfrastrukturer gjennom en ende-til-ende-mulighet for tjenesteleverandører og store bedriftskunder."

Målene? HP og IBM.

Her er styreleder og administrerende direktør i EMC Joe Tucci, VMWare-president og administrerende direktør Paul Maritz og Cisco-styreleder og administrerende direktør John Chambers som gjør saken:

© Copyright 2020 | mobilegn.com