Elasticfox oppdatert for virtuell privat sky

Nylig har Amazon Web Services (AWS) gitt ut en rekke nye funksjoner for den populære cloud computing-plattformen. Disse inkluderer den nye Virtual Private Cloud (VPC), tofaktorautentisering og Amazon Mechanical Turk. For tradisjonelle IT-administratorer som vurderer å gå til skyteknologier, er Elasticfox et flott verktøy for å komme i gang. Jeg introduserte Elasticfox i et tidligere blogginnlegg, og den populære web-plugin-modulen er oppdatert for nye funksjoner i AWS.

VPC vil være en av de enkleste mekanismene for mainstream IT å bruke for å hasjere ut en skyløsning for å se om det kommer til å fungere for dem. Hvis VPC er nytt for deg, må du huske å sjekke ut dette gode innlegget som beskriver den varme, nye skyteknologien fra Larry Dignan på ZDNet.

Elasticfox-plugin-modulen for Mozilla Firefox er nå oppdatert for å være VPC-klar. Installasjon og bruk av Elasticfox-plugin-modulen forblir stort sett uendret, bortsett fra de nye kategoriene Virtual Private Clouds og VPNs i dashbordet. Figur A viser disse nye funksjonene. Figur A

Klikk på bildet for å forstørre det.

Bruken av VPC i Elasticfox er et stort hopp fremover for brukervennlighet for en sømløs skykonfigurasjon. Hovedkoblingen som det oppdaterte Elasticfox-grensesnittet gir, er å ha VPC-konfigurasjonen som kartlegger nettverkskonfigurasjonen som er korrelert med serverforekomstene (Windows, Linux) som kjører på de andre Amazon-skyene.

Den andre kritiske delen av VPC er den tilknyttede Virtual Private Networking (VPN) -konfigurasjonen. VPN-ene er IPSec-baserte tunneler som er testet med Cisco- og Juniper-enheter, forklart i AWS-dokumentasjonen her. I den andre enden av VPN er en samling forekomster som du stiller opp for arbeidsmengdene dine som du vil plassere i skyen, men likevel har på et privat nettverk gjennom tunnelen.

Den oppdaterte versjonen av Elasticfox vil administrere tilbudet av forekomster, VPN-er og VPC, og lar deg bestemme hvor alle disse brikkene skal sitte i de andre skyene. Eksempelkonfigurasjoner som å legge sky arbeidsbelastninger på det interne Active Directory-domenet er nå virkelig en mulighet med VPC. Blir du interessert ennå?

Elasticfox gir imidlertid ikke tilgang til alle AWS-tjenester. Et spesielt eksempel er S3-lagringsskyen fra AWS. Som andre skyprodukter fra AWS er ​​det tilgjengelig via et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API), men det gjøres ikke tilgjengelig i Elasticfox-verktøyet.

VPC er i en betafase nå, men hvis du vurderer en skyløsning, kan dette være en du virkelig bør bli involvert i. Har du en tanke? Slipp en kommentar nedenfor.

© Copyright 2021 | mobilegn.com