Fem apper som setter 'telefonen' i 'smarttelefonen'

Med all funksjonaliteten som er tilgjengelig i dagens smarttelefoner, er det lett å glemme at deres primære formål er å ringe, motta og administrere faktiske telefonsamtaler. Heldigvis gjør programvaren på disse enhetene - både de innebygde funksjonene og appene vi installerer - dem mye mer funksjonelle som telefoner i tillegg til alle de ekstra triksene de kan gjøre. Her er fem apper som kan forbedre "telefon" -delen av smarttelefonen.

Merk: Denne listen er basert på en oppføring i smarttelefonbloggen.

1: Call Guard

Enten du har å gjøre med en "zombie" -regningssamler som tror nummeret ditt hører til noen på debitorlisten hans, en ikke-så-hemmelig beundrer hvis følelser du ikke returnerer, eller et tilbakevendende galt nummer, muligheten til å blokkere uønskede samtaler er en stor fordel med dagens teknologi. Mange transportører tilbyr denne tjenesten, men du må kanskje betale en ekstra månedlig avgift for den. Hvorfor ikke installere en app for å gi deg samme mulighet for en liten engangspris?

En slik app er Call Guard ($ 2, 99 USD), for Android 2.0 og nyere, som vil blokkere både taleanrop og SMS-tekstmeldinger fra spesifiserte nummer. Du kan opprette svartelister, eller du kan opprette hvitelister og blokkere alle andre samtaler ( figur A) .

Figur A

Ring vakten

Med Call Guard kan du få samtaler sendt til telefonsvarer eller bruke pickup / hangup-modus, der den som ringer ikke en gang får legge igjen en talemelding. Et annet alternativ er å bare stille telefonen til å dempe ringetonen for spesifiserte samtaler. Det er mye fleksibilitet; Du kan blokkere skjulte tall eller alle tall som ikke er i kontaktlisten. Du kan til og med blokkere SMS-meldinger som inneholder spesifiserte nøkkelord, og du kan bruke filtre til å blokkere etter tid på dagen eller ukens dag.

2: Call Log Manager Pro

Smarttelefonen din har sannsynligvis en anropslogg som viser historikken til anrop du har foretatt og mottatt, men noen logger etterlater mye å være ønsket. Call Log Manager Pro ($ 1, 99 USD) kan logge samtaler i kalenderen din, og den lar deg gruppere samtaler ikke bare etter de vanlige typene - innkommende, utgående, tapte - men også etter dato, ved kontakt, eller i henhold til tilpassede filtre skap deg selv. Du kan skrive anropshistorikken til en .CVS- eller XML-fil, og du kan slette anropsposter etter type eller for spesifikke kontakter. Du kan til og med søke i loggen eller få grafisk analyseinformasjon om samtalene dine.

3: Talking Caller ID

Når du bruker telefonen i bilen eller et annet håndfritt miljø, hjelper det å kunne høre hvem som ringer før du svarer. Jada, du kan bare angi en tilpasset ringetone for hver person i adresseboken din - og hvis du bare kjenner 10 personer, kan det fungere bra. Ellers kan du sette pris på en app som Talking Caller ID. Den vil snakke navnet eller nummeret på det innkommende anropet, slik at du ikke trenger å se på telefonen for å finne ut hvem som ringer. Det er en gratis og en betalt versjon ($ 1, 49 USD).

4: Total Recall Call Recorder

Det er ofte nyttig å ha en fullstendig opptak av telefonsamtaler, slik at du kan gå tilbake og bekrefte hva som ble sagt, enten for din egen referanse eller for å "bevise" hva som ble sagt hvis det er uenighet om det senere. Total Recall Call Recorder ($ 7.96 USD) lar deg ta opp telefonsamtaler manuelt eller automatisk, og du kan få den automatisk til å sende deg eller noen andre lydfilen via e-post. Dessverre vil det på noen telefoner ikke ta opp begge sider av samtalen (sjekk listen over telefoner). Du bør også være klar over lovene om innspilling av telefonsamtaler i din jurisdiksjon; de varierer etter sted. Du kan teste gratis prøveversjonen før du kjøper.

5: Google Voice

En av de mest nyttige appene du kan få for å forbedre ringeopplevelsen for smarttelefonen er Google Voice for mobile. Den lar deg ringe (og sende tekstmeldinger) fra Google Voice-nummeret ditt (som kan konfigureres til å ringe på alle eller alle telefonene dine - mobil, hjem, jobb), og den integreres med Google-kontaktene dine og telefonens adressebok .

En av favorittfunksjonene mine er muligheten til å få talepostmeldingene mine som e-posttranskripsjoner. På den måten, i stedet for å måtte spille og lytte til meldingen, kan jeg bare lese teksten til den som en e-post. Jeg må imidlertid merke seg at transkripsjonen fungerer bedre med noen stemmer enn andre. Noen avskrifter er nesten perfekte, men visse aksenter eller dialekter kan kaste den av fullstendig, noe som resulterer i gibberiske eller utilsiktet morsomme resultater ( figur B ). Heldigvis inneholder e-postmeldingen med teksttranskripsjonen også en vedlagt .wav-fil med lydversjonen av meldingen, så hvis du ikke finner ut av det, kan du alltid lytte.

Figur B

Skjeve transkripsjon

Google Voice-apper er tilgjengelige for Android, BlackBerry og iPhone; med andre telefonoperativsystemer, kan du bruke den nettbaserte versjonen av tjenesten.

Andre gode alternativer?

Hvilke apper liker du best for å forbedre telefonfunksjonene til smarttelefonen din?

© Copyright 2020 | mobilegn.com