Fire ting du bør vite før du distribuerer Chromeboxes

Du kan lese spesifikasjoner og anmeldelser av Chromebox andre steder. Det er nok å si, jeg er tilhenger av både Chromebook og Chromebox. Samsung Chromebook Series 5 550 med 3G er min eneste bærbare datamaskin; Chromebox har blitt mitt primære skrivebord. Som en Google Apps-bruker som flyttet alle applikasjonene og dataene mine på nettet, fungerer begge bra. Jeg anbefaler Chrome-enheter til alle Google Apps-brukere hvis applikasjoner og data er 100% online. Folk som trenger lokalt installerte applikasjoner eller data, bør vurdere andre alternativer.

Chromebox

Imidlertid er det minst fire ting teknologiledere bør vurdere før en massedistribusjon av Chromeboxes i bedriften.

1. Videoadaptere

Jeg er sikker på at de fleste brukere gjerne vil ha den siste 30-tommers skjermen med Displayport-tilkoblinger som støtter Chromeboks maksimale oppløsning på 2560 x 1600. HP og Dell-skjermer som passer til disse spesifikasjonene koster $ 1200 eller mer.

Hvis du ikke er heldig nok til å ha en nyere skjerm med en Displayport-tilkobling, trenger du en adapter. Chromebox har to Displayport-tilkoblinger og en DVI-tilkobling, men ingen HDMI- eller VGA-alternativer. Adaptere for Displayport / DVI til HDMI / VGA-tilkoblinger koster vanligvis mindre enn $ 15. For store distribusjoner kan kostnadene være betydelige.

2. Hodetelefoner og / eller høyttalere

Chromebox har en innebygd høyttaler, men ingen innebygd mikrofon. Heldigvis fungerer lydporten godt med smarttelefonhodesett, for eksempel Etymotic HF3-headsettet jeg bruker. Plugg smarttelefonhodesettet ditt i den frontvendte porten på Chromebox, og du er klar til å høre på musikk eller delta på en Google Talk stemmekonferanse.

Et forsiktighetsord om foredragsholdere. Jeg koblet en Dell Monitor Soundbar-høyttaler inn i Chromebox og lyden fungerte. Når Chromebox går over i hvilemodus, sender høyttalerne imidlertid en oppsiktsvekkende høy summende lyd. Dette kan løses ved å legge til en jordsløyfeisolator inline, med kostnader som varierer fra $ 10 til $ 30. Hvis du planlegger å bruke eksterne høyttalere, kan du kjøpe isolatoren; det vil gjøre eksterne høyttalere brukbare. (For eget bruk kobler jeg bare fra høyttalerne hvis jeg ikke trenger dem.) Dette er et problem som Samsung virkelig bør ta opp.

3. Nettverksstyring og påmelding

Hvis du bruker en standard detaljhandels Chromebox, beholdes ikke WiFi-sikkerhetsinnstillinger på tvers av gjestemodusøkter, noe som er en god praksis å forbedre sikkerheten. Dette betyr imidlertid også at gjestemodusbrukere må legge inn passord for trådløs godkjenning hver økt for å få tilgang til sikrede trådløse nettverk. (Du kan tillate gjestemodusbrukere å koble seg til et usikret trådløst tilgangspunkt. Jeg anbefaler imidlertid ikke dette.)

Brukere som logger inn vil ikke støte på dette problemet. Innstillinger for trådløs godkjenning de er konfigurert , beholdes på tvers av enhetsøkter når brukere logger inn med en konto.

Den enkleste måten å løse dette på er å koble Chromebox til nettverket med en Ethernet-kabel. På den måten, når folk logger seg på en Chromebox i "gjestemodus", er ingen autentisering nødvendig. Klikk "enter" på skjermen, og du er i Chrome OS.

For de fleste bedrifter vil du imidlertid koble Chromebox til organisasjonens Google Apps-konto. Google kaller dette for å registrere Chrome-enheten i organisasjonens domene. Når en er påmeldt, kan en administrator deretter konfigurere en Chromebox trådløse innstillinger slik at gjestene får tilgang til sikrede trådløse nettverk.

Fra august 2012 er automatisk påmelding bare tilgjengelig for Chrome-enheter kjøpt direkte fra Google. Enheter fra andre autoriserte forhandlere må registreres manuelt. Dette er ikke en komplisert prosess, men kan ta noen minutter. Hvis organisasjonen din planlegger å distribuere mer enn noen få Chrome-enheter, kan du kjøpe direkte fra Google for å redusere oppsettetiden for påmelding.

4. Tastaturer

Tastaturer for Chrome-enheter er forskjellige enn standard Windows- eller Mac-tastaturer. Spesielt bemerkelsesverdig har Chromebook bærbare datamaskiner en dedikert søketast, i stedet for en caps lock-nøkkel. Søketasten åpner en ny nettleserfane. (Skift + søketasten veksler og deaktiverer kapsellås.) Chrome-tastaturer har også en rad dedikerte taster i stedet for de tradisjonelle funksjonstastene.

Del Googles guide for Chrome-tastaturfunksjoner med brukere. Selv om jeg vanligvis ikke anbefaler å skrive ut, kan det hende du skriver ut en tilpasset versjon av denne guiden for ofte brukte funksjoner. Forsikre deg om at brukerne vet at Ctrl - Alt - ? Viser en skjermvisning av hurtigtaster.

Hvis du har distribuert Chromeboxes i organisasjonen din, hvilke andre tips har du lært?

Les også:

  • Totalt fordypning av Google mulig med enterprise-klare Chromebook og Chromebox
  • Selv om IT-proffene håner, vil Google Chromebooks sannsynligvis forføre bedrifter
  • Samsung Series 5 Chromebook cracking åpen maskinvareanalyse

© Copyright 2020 | mobilegn.com