Hvordan Elastic Load Balancing fungerer i Amazon Web Services

Nettverkssmerter påvirker hver IT-sjef.

  • Nettverksmaskinvare som belastningsbalansører er dyre.
  • Nettverksdesign er sammensatt, spesielt spredte bedriftsnettverk og multietent ISP-nettverk.
  • Det kreves ekspertise for å holde dem i gang.

Ethvert selskap som kan lette denne smerten, er på en god ting. Virtualisering av nettverksteknologi er et hot cloud-tema som selskaper som Embrane, Nicira og Big Switch Networks er midt i. Det neste stykke virtuell nettverksteknologi for meg å takle er en belastningsbalanse. Her snakker jeg om belastningsbalansering generelt, og senere vil jeg bruke AWS-konsollen for å legge til en virtuell belastningsbalanse til mitt nye par av Drupal-forekomster.

AWS Lag en ny Load Balancer-konsoll (klikk for å forstørre).

Det første nettverket jeg satte opp i Amazon-skyen var brannmuren da jeg opprettet min første EC2-maskin. AWS tok automatisk vare på nettverkene som rørlegger EC2-maskinen inn i nettverket. Det andre stykket jeg må takle er lastbalansering av paret mitt EC2-maskiner. Denne artikkelen beskriver enkel ELB (Elastic Load Balancing) konfigurasjon.

Skalering ut fra en VM til mange maskiner som kan fungere parallelt er ikke det samme som parallellbehandlingen av HPC (High Performance Computing).

Gammel lastbalansering og ny ELB (Elastic Load Balancing)

Kravet om å øke påliteligheten og kapasiteten til en internettkundeservice ved å spre trafikk mellom mange servere har eksistert i flere tiår. Mange løsninger har kommet og gått: kostbar spesialtilpasset maskinvare, datamaskiner som kjører hacket kopier av FreeBSD og solgt som apparater, og applikasjoner som kjører på en stasjonær datamaskin. Hver leverandør hadde sine egne ideer om hvordan man lager en: Jeg har måttet studere flere arkane språk for maskinvare- og programvarebelastningsbalansere gjennom årene, og hver og en hadde en seriøs læringskurve.

Å sette opp AWS lastbalansering betyr å skrive noen få verdier i en pen nettgrensesnitt. Jeg går gjennom hele prosedyren - hva du skriver og hvor du skriver den - i neste artikkel.

ELB og andre skylastbalansører kommer den vanlige mannen til gode ved å sette lastbalanserteknologi i hans grep. Det er ikke demokratisk fordi makten forblir hos Amazon Web Services, men det er en enorm forbedring av kommersielle tilbud så langt.

ELB-alternativer

Du trenger ikke å bruke ELB på AWS. For eksempel er Brit Awards 2012-nettstedet et stort Drupal-nettsted som er arrangert på Acquia Managed Cloud, og Acquia bruker AWS. Acquia Managed Cloud ruller sine egne lastbalanserere fra open source-applikasjonene Varnish og Nginx. Brit Awards er som Grammys med noen få flere engelske mennesker, og i likhet med mange underholdningssider lider denne av alvorlige topper og renner.

Nettsteder med høy synlighet som Brit Awards opplever vanlige trafikkopptak fordi det kjører bølger av publisitet. Nettsteder som dette må laste saldo-servere slik at spente lesere kan lese sladder i stedet for en time-out-melding på nettleseren.

Nå som jeg har forklart fordelene med lastbalansering, vil jeg vise deg hvordan du kan laste inn to EC2-maskiner ved å bruke AWS-konsollen i mitt neste innlegg.

© Copyright 2020 | mobilegn.com