Slik bruker du den nye Android-meldingene

Hvordan bruke Android-meldinger på skrivebordet Da Google kunngjorde at det skulle være en nettbasert versjon av Android-meldinger, var Tech Walls Jack Wallen en lykkelig person.

Jeg må tilstå, jeg er ikke tilhenger av å skrive på et tastatur for mobilenheter. I motsetning til tusenårsgenerasjonen, kan jeg ikke skrive ut en roman på en telefon på en dag. Selv om fingrene mine kan danse over et standardtastatur med nåde og smidighet, det andre jeg blir møtt med det mobile tastaturet, finner de samme fingrene seg ikke i stand til å skrive et eneste ord uten å famle, snuble og humle. Så da Google kunngjorde at det skulle komme en nettbasert versjon av Android-meldinger, unødvendig å si, var jeg en glad typer. Med tanke på at jeg tilbringer mesteparten av arbeidsdagen min på et standard skrivebordstastatur, var denne nye tjenesten helt opp i bakgaten.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Og så jeg ventet. Og ventet. Og ventet. Hva ventet jeg på? Den spesielle oppdateringen som gjør at Meldinger-appen min kan koble seg til nettet. Etter en ukes ventetid skjedde det endelig. Meldinger ble oppdatert og Meldingene for nettoppføring dukket opp i menyen min. Fryde! Uten å nøle gjorde jeg forbindelsen og våget meg inn i en verden av teksting av kontaktene mine uten å måtte stole på et mobilt tastatur. Woot. Woot.

Bare det var ikke så bra som jeg forventet. I hvert fall ikke med det første. Opprinnelig fortsatte tjenesten å koble fra telefonen min. Forfriske. Forfriske. Forfriske. Etter noen dager fanget tjenesten seg selv og sluttet å koble av. Jeg hadde nå muligheten til å sende SMS-meldinger fra skrivebordet mitt. Ting var (og er) bra. Dette var en smart utrulling av Google.

Men hvordan får du det til å skje? Det er faktisk ganske enkelt. La meg vise deg.

Hva trenger du

Utover å ha en Android-enhet (som skal være opplagt), trenger du den siste versjonen av Android-meldinger (oppdatert 21. juni 2018) og en nettleser. Det er det.

Slik aktiverer du det

Åpne Android-meldinger-appen din. Fra hovedvinduet trykker du på menyknappen (tre prikker i øverste høyre hjørne). Trykk på Meldinger for nett fra popup-menyen ( figur A ). Du vil bli presentert med en SCAN QR CODE-knapp.

Figur A

Aktivere meldinger for nettet.

Deretter åpner du en nettleser til Meldinger for nettstedet. Du vil bli presentert en QR-kode og et alternativ for å huske denne datamaskinen. Hvis du ikke vil måtte gå gjennom denne prosessen etter at du har lukket nettleseren, aktiverer du alternativet Husk denne datamaskinen. Hvis sikkerhet er av største bekymring, la alternativet være deaktivert.

Gå tilbake til Meldinger-appen på telefonen din og trykk på SCAN QR CODE-knappen. Plasser kameraet slik at det sentrerer QR-koden, og det vil automatisk registrere seg. Android Messages-appen din er nå koblet til Android Messages for Web. Du kan sende meldinger, klistremerker, GIF-er og bilder ... uten å måtte fomle rundt på et mobilt tastatur.

Det er ikke perfekt, men ...

Meldingene for nettet er ikke perfekte. Det kobles fra og fungerer best hvis telefonen og skrivebordet ditt er i det samme trådløse nettverket. Tjenesten vil fungere hvis din mobile enhet ikke er i samme nettverk, men (som du vil bli advart) kan det påløpe avgifter og tjenesten kan være litt mer utsatt for å koble fra (avhengig av tilkoblingsstyrken). Selv med det forbeholdet, er Meldinger for nettet en velsignelse for alle som gjør mye teksting og hater (som jeg) å skrive på et mobilt tastatur. Hvis du bruker mye tid på å sende meldinger til klienter, ansatte, venner og familie, anbefaler jeg på det sterkeste å lage denne forbindelsen. Fingrene dine vil takke deg for det.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com