La WiFi Finder hjelpe deg med å finne trådløse tilkoblinger

Nettbrett har gjort det mulig for forretningsbrukere å bli seriøse med å være mobile. De er ultra bærbare, brukervennlige og blir mer funksjonsrike og kraftige med hver iterasjon. Mange nettbrett (for eksempel Verizon-merket Samsung Galaxy Tab) bruker heldigvis 4G-nettverk, som er - i sammenligning med andre mobilnett - ganske raskt. Selvfølgelig er det tider hvor du ikke har noe 4G-signal, eller 4G-hastigheten ganske enkelt ikke er rask nok. Heldigvis kan du bruke nettbrettets Wi-Fi-tilkobling.

Men hva hvis du reiser og ikke vet hvor du kan finne trådløse tilgangspunkter eller gratis trådløse flekker? Før du reiser, kan du laste ned WiFi Finder-applikasjonen av JiWire Inc. for å forsikre deg om at du har et kart over nøyaktig hvor de gratis og betalte trådløse tilkoblingene ligger. Her er noen ting du kan gjøre med denne gratisappen:

 • Søk etter Wi-Fi-hotspots i nærheten
 • Søk etter offentlig Wi-Fi hvor som helst i verden
 • Se Wi-Fi-hotspotdetaljer, ring hotspot, beliggenhet, få veibeskrivelse, del hotspot, rapporter hotspotet som dødt
 • Filtrer resultatene etter beliggenhet eller leverandørtype
 • Jobber både online og offline

Det eneste som bruker WiFi Finder, er at du først må være online. Hvis du bare eier et nettbrett med Wi-Fi, må du bruke dette verktøyet med litt planlegging, og du må sørge for at du laster ned den offline databasen (som, som jeg vil forklare senere, ikke er veldig opplagt). Når du har installert den offline databasen, er du gylden og finner de nødvendige hotspots, selv om du ikke har en forbindelse.

La oss se på hvordan du installerer og bruker dette programmet.

Installasjon

Som alle Android-applikasjoner er installasjonen av WiFi Finder enkel (det er også en Wi-Fi Finder-app i App Store for iPhone og iPad). Følg disse instruksjonene:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter "wifi finder" (ingen anførselstegn)
 3. Trykk på Last ned
 4. Se gjennom tillatelsene
 5. Trykk på Godta og last ned
 6. Etter at installasjonen er fullført, finner du WiFi Finder i appskuffen (eller som et ikon på hjemmeskjermen), og trykk bare på ikonet for å åpne appen

bruk

Først, sørg for å laste ned den offline databasen. Når denne databasen er installert, kan du deretter finne Wi-Fi-hotspots uten nettverkstilkobling. For å installere denne databasen, åpne WiFi Finder, og trykk på koblingen Installer frakoblet database fra hovedskjermbildet ( figur A ). Figur A

Her ser du WiFi Finder på en Verizon-merket Samsung Galaxy Tab.

Etter at den offline databasen er installert, er du klar til å begynne å bruke verktøyet (online eller offline). Du kan nå søke på et bestemt sted for tilgangspunkter - jo mer spesifikk stedet, jo lettere å lese resultatene. Søk med postnummer har alltid gitt meg de beste resultatene med WiFi Finder.

Gjør følgende for å utføre et søk:

 1. Åpne WiFi Finder
 2. Skriv inn søkeordet ditt (for eksempel postnummer) i søkefeltet
 3. Trykk på Søk-knappen
 4. Vent til resultatene vises
 5. Når du har trykket på søkeknappen, åpnes lokasjonsvinduet ( figur B ) hvor du deretter kan velge et av de "festede" tilgangspunktene for å få mer informasjon
Figur B

Enten trykker du på pinnen for stedet eller listen i høyre navigasjon for å se informasjon om hotspot.
Når du har valgt et hotspot, vises mer informasjon om det stedet ( figur C ). Fra den informasjonsfanen du kan skyve ut, kan du gjøre følgende:
 • Få adressen til hotspot
 • Få veibeskrivelse til hotspot
 • Legg til plasseringen til favorittene dine
 • Del hotspot
 • Rapporter hotspot som lukket
Figur C

Du kan begrense søkeresultatene etter lokalitetstype, betalt, gratis og leverandør ved å trykke på den tilknyttede knappen eller fanen øverst i høyre rute.

Hotspots i nærheten

Hvis du bare vil vite hvilke hotspots som er i nærheten, trykker du på Near Me-knappen øverst på skjermen. Dette viser alle hotspots basert på GPS-posisjonen din. Du kan også bruke WiFi Finder som en hotspot-skanner (i tilfelle et hotspot ikke er oppført). Når du kjører skanningen, vil WiFi Finder vise alle hotspots i umiddelbar nærhet ( figur D ). Figur D

Ethvert hotspot i grønt har åpen sikkerhet. Rødt betyr at hotspotet er passordbeskyttet.

WiFi Finder er en av de mest praktiske appene for alle som bruker et nettbrett mens du er på farten. Hvis du er avhengig av nettbrettet ditt for mobilarbeid, og Wi-Fi-hotspots er en nødvendighet, er WiFi Finder en må-ha-app.

© Copyright 2020 | mobilegn.com