Linksys utvider mesh Wi-Fi-system med dual-band alternativ, nettverksovervåking, mer

CES 2018: Produktene og selskapene å se på Mens mye av CES-mengden fikseres på store TV-er og tilkoblede biler, har vi historiene om AI, data og 5G som vil påvirke fremtidens virksomhet.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Linksys oppdaterte Velop-linjen med et nytt dobbeltbåndstilbud, overvåking av nettverkstrafikk, strengere kontroller og sin intelligente nettingsteknologi.
  • Linksys presenterte også WRT Gaming Router Designet for Xbox One med en ny prioriteringsmotor.

På søndag, på CES 2018 i Las Vegas, kunngjorde Linksys en utvidelse av sin Velop mesh Wi-Fi-lineup med et nytt dual-band-alternativ og ytelsesfunksjoner som overvåking av nettverkstrafikk, ekstra sikkerhet, blokkering av nettsteder og oppdateringer gjennom sin intelligente nettingsteknologi .

Mens systemet markedsføres for hjemmebruk, kan tilleggsfunksjonene gjøre det til et alternativ for eksterne arbeidere, oppstart og SMB. Systemet er fleksibelt og tilbyr mange installasjonskonfigurasjoner, noe som betyr at det potensielt kan fungere for mange forskjellige hjem og bygninger.

Det nye modulære systemet med dobbeltbånd ble kunngjort i en pressemelding, "verdens første

Fleksibelt Wi-Fi-system med massemarked. "Det kommer i en pakke med en, to eller tre" noder "som kan plasseres rundt et område for å gi dekning. De er også omtrent to centimeter kortere enn tri-band-alternativet, bemerket utgivelsen.

Knutepunktene selv kommuniserer via Wi-Fi, eller de kan også være kablet til hverandre med ethernet, heter det i utgivelsen. Både dual-band og tri-band noder kan brukes i samme nettverk.

"Hver Velop 'node" er en kraftig Dual-Band AC1300-enhet som fungerer som ruter, rekkevidde, tilgangspunkt og bro, som gir brukerne den fremtidssikre teknologien de trenger når de bringer nye og flere enheter inn i hjemmet, "utgivelsen sa.

Linksys-appen for Android og iOS er hovedstyringsverktøyet for å sette opp systemet. Gjennom appen kan en bruker konfigurere nodene ved å bruke Bluetooth for å kommunisere med dem. Et Spot Finder-verktøy vil anbefale det beste stedet å plassere nodene for optimal tilkobling, konstaterte utgivelsen.

Etter at alle nodene er konfigurert, kan appen bidra til å aktivere gjestetilgang, foreldrekontroll og til og med sette opp prioritering for visse enheter. I følge utgivelsen gir appen også datainnsikt på nettverket.

Velops store verdi er å bevare nettverkshastigheten, noe som kan gjøre det til en nyttig eiendel for en kontantbåndet SMB eller oppstart. I utgivelsen sa Linksys at det vil levere "100% av hastigheten til kanten av nettverket."

Linksys Intelligent Mesh-teknologi, som nå ruller ut til alle Velop-brukere, er en selvhelbredende og selvoptimaliserende teknologi som har som mål å forbedre nettverkets generelle helse.

Velop integrerer også med Amazon Alexa for å slå av og på nettverket og vil lese av legitimasjonene for nettverket. Utgivelsen uttalte også at Velop-systemet mottar automatiske oppdateringer for firmware og nye funksjoner, og for å holde sikkerheten oppdatert.

I tillegg til Velop-oppdateringene, debuterte Linksys også WRT32XB, en ruter designet for å prioritere spilltrafikk for Xbox One, og programvareoppdateringer for andre modeller som tar sikte på å prioritere spilltrafikk fra andre systemer også, heter det i en utgivelse. Ruteren kan være nyttig for spilltestere som deler plass med andre enheter, eller for profesjonelle spillere.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com