London ringer: Flere mennesker på OL, mer dumhet

La meg starte med en ansvarsfraskrivelse om at jeg ikke synes OL er dumt. Som en stor andel av befolkningen rundt om i verden, forblir TV-apparatet mitt innstilt på olympisk dekning under sommer- og vinterlekene. Jada, jeg heier på landet mitt, men jeg er forundret over talentet og evnene til alle de olympiske utøverne.

Det jeg derimot ikke er imponert over, og det jeg synes er dumt, er andelen telefoner som vil gå tapt eller stjålet under London-OL - muligens 67 000, ifølge sikkerhetseksperter hos Venafi, som er ledende innen bedriftsnøkkel- og sertifikathåndteringsløsninger (EKCM).

"50 000 mobiltelefoner er tapt eller stjålet i London-området i løpet av en periode på to uker. Under OL forventes den totale befolkningen i London å hovne opp med en tredjedel, med et ekstra millioner mennesker som bruker røret hver dag. Dette antar Venafi, vil føre til ytterligere 17.000 tapte eller stjålne telefoner, noe som vil bringe det mulige til 67.000 i løpet av den to ukers perioden.

"Gitt at anslagsvis 40 prosent av alle mobile enheter, eller omtrent 26 800, er smarttelefoner, er risikoen for datatap og datatyveri under de olympiske lekene stor ...

"Det nylige BYOD-fenomenet betyr at flere bruker mer personlig eide enheter til enhver tid enn noen gang før. Disse kraftige, nettverksaktiverte enhetene kan få tilgang til, behandle og lagre mye data, mye av det verdifullt og ofte- regulerte forretningsdata ...

"Organisasjoner med brukere som kan få tilgang til bedriftsinformasjon, systemer og applikasjoner eksternt fra mobile enheter, bør ha lydprinsipper og enhetsstyringssystemer. For å redusere risikoen for mobiltilgang anbefaler Venafi også at foretak utnytter kryptering og digitale sertifikater - med lydsertifikat -styringsfunksjoner - for å sikre riktig autentisering og databeskyttelse. "

Ja, jeg har mistet telefonen min før. En gang var jeg i et kjøpesenter, og jeg må ha gått frem og tilbake og trent trinnene mine i over en time. Jeg endelig tok meg til hovedkontoret, la inn en "tapt og funnet" -forespørsel og kontaktet tjenesteleverandøren min for å gi dem beskjed om at jeg mistet telefonen. Tro meg, det fikk meg ikke til å føle meg som den lyseste pæren i lysekronen.

Uansett om folk på OL blir fanget opp i spenningen ved hendelsene og har et knucklehead-øyeblikk ved å forlate telefonen eller slippe telefonen sin - eller folk er enda mer idiotiske og bestemmer seg for å stjele telefoner - ser det ut som om London er i vente for dumme i episke proporsjoner.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com