Microsoft-partnerskap vil tilby bredbåndsinternett til landsbygda i Wisconsin, Michigan

NY CTO: Universelt bredbånd er den 'grunnleggende veien fremover for sivilisasjonen' New York City CTO Miguel Gamino forklarer hvorfor alle innbyggere må ha tilgang til tilkobling for at en smart by skal nå sitt fulle potensial.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Microsoft samarbeider med Packerland bredbånd for å gi rundt 82 000 mennesker i landsbygda i Wisconsin og Michigan tilgang til bredbåndsinternett.
  • Flere mennesker med bredbånd kan øke SMB-er og bety lettere tilgang for eksterne arbeidere i området.

Microsoft vil samarbeide med Packerland bredbånd for å bygge bro over internettgapet i det landlige USA, kunngjorde selskapets president Brad Smith søndag på National Governors Association's møte.

Partnerskapet kan gi rundt 82 000 mennesker som bor i Wisconsin og Michigan tilgang til bredbånd over de neste fire årene, heter det i pressemeldingen. Mer og bedre internettilgang kan hjelpe mennesker som bor på landsbygda å øke SMB-ene, få informasjon og utdanning og få kontakt med andre.

Rundt 34 millioner amerikanere, inkludert 19, 4 millioner mennesker som bor i landlige deler av USA, har ikke tilstrekkelig bredbånd, ifølge utgivelsen. Rundt 43% av det landlige Wisconsin og 34% av det landlige Michigan mangler riktig internettilgang og går glipp av fordelene det kan tilby, sa Microsoft.

"Bredbånd har blitt elektrisitet i det 21. århundre, avgjørende for utdanning, næringsliv, landbruk og helsehjelp, " sa Smith.

En blanding av TV White Spaces og Wi-Fi-maskinvare vil bli brukt til å utvide Packerlands eksisterende bredbånd, heter det i utgivelsen.

I partnerskapet vil SMB-er, forbrukere og studenter få Windows-enheter og Office 365-programvare, sammen med opplæring i digital ferdighet, heter det i utgivelsen. Denne innsatsen og økt bredbåndstilgang kan øke lokale økonomier, ettersom SMB-er kan få kontakt med potensielle kunder på andre områder og bedre arbeid med nåværende kunder.

Microsoft har jobbet for å bygge bro over bredbåndsklaften i USA siden juli, da den sa at den håpet å eliminere gapet innen 2022. I juli pantsatte selskapet 10 milliarder dollar til sitt Rural Airband Initiative, som har som mål å hjelpe lokale leverandører med å bringe bredbånd til 2 millioner mennesker som bor på landsbygda.

Andre tech-giganter har også jobbet for å gi landlige områder internett. Rett etter at Microsoft kunngjorde sitt initiativ i juli, kunngjorde AT&T og NetComm Wireless en plan for å bringe fast-trådløst bredbånd til 18 stater.

Trump-administrasjonen har også jobbet for å spore noe av denne innsatsen. I januar signerte president Donald Trump en utøvende ordre som påskynder noen av de føderale tillatelsesprosessene for leverandører som prøver å levere bredbånd på landsbygda. Like etter foreslo leder for kommunikasjonskommisjonen, Ajit Pai, 500 millioner dollar i finansiering til tilbydere, og i februar lanserte FCC et bredbåndskart for å se hvem som har internett og hvor.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com