MWC: Facebook kunngjør nye partnerskap for nettverk for å bringe flere online

5 måter trådløse tilkoblinger vil vinne Kablede tilkoblinger har historisk sett blitt ansett som mer pålitelige, men her er fem grunner til at trådløs vil vinne fremover.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Facebook kunngjorde nye partnerinitiativer for det trådløse Terragraph-systemet og OpenCellular-basestasjonsprosjektet.
  • Telecom Infra-prosjektet, som har som mål å fremme arbeidet med nettverksinfrastruktur, har vokst til å omfatte rundt 500 selskaper.

Mandag, på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, ​​kunngjorde Facebook nye partnerprosjekter relatert til to av neste generasjons trådløse initiativ - Terragraph og OpenCellular, ifølge et blogginnlegg.

Telecom Infra Project (TIP) - et felles initiativ startet av Facebook og forskjellige andre bransjepartnere - har også vokst til å omfatte 500 selskaper, ifølge innlegget. Veksten av TIP og de nye initiativene fra Facebook kan bidra til å forbedre tilkoblingen både i tette urbane områder, men også i landlige regioner.

Facebook kunngjorde først Terragraph i 2016, som et verktøy for å hjelpe byer med å bygge mer effektive trådløse systemer. Det er et system med flere noder som bruker fasesystemantenner for å styre trafikken rundt objekter som normalt vil forstyrre den, for eksempel høye bygninger.

På F8-utviklerkonferansen i 2017 sa Facebook at et av målene med Terragraph var å bidra til å bygge raskere nettverk til lavere pris. På MWC kunngjorde Facebook at partnerfirmaer ville ta teknologien til feltforsøk på to steder.

"Deutsche Telekom evaluerer aktivt bruk av millimeterbølgeteknologi over hele Europa, " heter det i innlegget. "Magyar Telekom, det største ungarske telekommunikasjonsselskapet og et datterselskap av Deutsche Telekom, planlegger å utplassere en Terragraph-feltforsøk i Budapest-området. Vi samarbeider også med Telenor for å gjennomføre en Terragraph-produksjonsfeltforsøk i Kuala Lumpur."

I tillegg vil Intel og Radwin jobbe med referansedesign for Terragraph, og Nokia vil også utføre gigabit-bredbåndsforsøk med teknologien.

På MWC bemerket Facebook også at et partnerskap med Telefonica hadde levert høyhastighets mobilt internett til tusenvis av innfødte peruere i den amazoniske regnskogen og andre områder. Telefonica vil også teste OpenCellular LTE RAN-plattformen som et middel til å utvide eksisterende 3G og 4G trådløs, heter det i innlegget. Facebook vil også samarbeide med telekomleverandøren Orange for å utføre lignende arbeid i deler av Afrika.

En annen ny rettssak med BT, Nokia og Cavium vil teste bruken av OpenCellular-basestasjonen i avsidesliggende deler av Skottland, heter det i innlegget.

"Separat kunngjorde Vodacom en rettssak mot OpenCellular i Afrika, og Telenor kunngjorde at den vil gjennomføre en OpenCellular-rettssak i Pakistan, " heter det i innlegget.

I følge innlegget utvider Facebook sine nettverksinitiativer gjennom en rekke andre partnerprosjekter, og jobber også med maskinlæringsoptimaliserte befolkningstetthetskart for ytterligere å forbedre nettverksdesign.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com