Opengear samarbeider med i3D.net for å holde vertsnettverk i gang over hele verden

Video: Slik konfigurerer du en nettkonsoll til en enhet ved hjelp av Opengear. Dette raske tipset leder deg gjennom trinnene for å sette opp nettverksløsningen.

i3D.net er kjent over hele verden for sine hosting- og globale infrastrukturtjenester, som i flere år har fungert som en pålitelig ryggrad for spillutgivere og utviklere involvert i AAA-spill for PC, Microsoft Xbox, Sony PlayStation, Nintendo Switch og mobilspill.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Denne typen hosting krever et komplekst lav latens nettverk utstyrt med tusenvis av servere fordelt på 33 steder i 15 land.

Ubisoft, en ledende skaper, utgiver og distributør av interaktiv underholdning og tjenester, kjøpte i3D.net i 2018.

I en fersk casestudie forklarte leder av i3D.net, driftssjef, Rick Sloot at i et tiår var denne typen arbeid veldig vanskelig å få gjort fordi det var nesten umulig å administrere servere i tilfelle Internett skulle gå ned. I disse dager er det enda mindre sannsynlig at kunder tåler nedetid i det hele tatt, spesielt med noe så tidsfølsomt som spill.

i3D.net slo seg sammen med Opengear i februar 2015 for å bruke sin ACM 7008-2-L Resilience Gateway, som bidro til å "gi smart out-of-band management til hele IT-infrastrukturen." Opengear tilbyr også innebygd backup LAN eller Internett-tilkoblingsalternativer for alle eksterne nettsteder.

"Etter hvert som vi har utvidet oss som en virksomhet og åpnet nye kontorer rundt om i verden, ble det stadig vanskeligere å finne en leverandør som er i stand til å levere en pålitelig måte å holde oss oppe og drifter til alle tider på alle 33 av stedene våre, selv på tilfelle et nettverksbrudd, sier Sloot i casestudien.

"Vi kjempet for å finne lokale leverandører som kunne støtte oss. Ofte klarte vi ikke å finne ut av problemet eller få tilgang til det defekte utstyret. Vi trengte å finne en måte å håndtere utstyr på fjernt, identifisere og løse problemet, mens vi beholde nettverket online. Vi begynte å lete etter en leverandør som kunne jobbe med mobiltelefoner som 4G og som kunne levere utenfor bandstyring. "

Server virtualisering: Beste (og verste) praksis (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Sloot la til at Opengears verktøy støtter 4G-cellulære utenbåndstilkoblinger og hadde vært en integrert del av i3D.net utvidelse over hele verden. Opengear-teknologien gjorde det betydelig lettere for i3D.net å sømløst åpne nye nettsteder på nettet i land utenfor deres base i Nederland.

I stedet for å fysisk sende i3D.net tekniske driftsingeniører for manuelt å installere nye brytere og konfigurere dem, lar Opengears Resilience Gateway dem håndtere alt fra Nederland.

"Dette er veldig kraftig og en enorm fordel for oss når det gjelder tid og kostnader som ikke bare spares ved levering, men også løpende vedlikehold, " sa Sloot.

"Vi liker ikke driftsstans, og kundene våre gjør det heller ikke. I dag, hvis det er et problem, kan vi direkte koble til ruterne våre hvor som helst i verden uten å måtte vente på at noen på lokasjonene får tilgang til og fikser det. Smidigheten til Opengear-løsningene betyr at vi raskt kan hjelpe kundene våre og opprettholde høye standarder som et hostingvert-selskap.

i3D.net er i ferd med å åpne sin nyeste side i Singapore, som vil bli pyntet i Opengear-utstyr. Selskapet planlegger til og med å bruke Resilience Gateway for første gang utenfor datasentrene, med Sloot som forklarer at i3D.net plasserer Opengear-verktøyet hos en kunde som de administrerer eksternt.

Ukens nyhetsbrev med åpen kildekode

Du vil ikke gå glipp av våre tips, opplæringsprogrammer og kommentarer til Linux OS og open source applikasjoner. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com