Hvorfor å åpne opp bredbåndspekter kan øke trådløse forretningsmodeller

Hvorfor Governors Island er prøvefeltet for 5G i NYC Joshua Breitbart, stedfortreder for bredbånd for New York City, forklarer hvordan NYCx jobber med de beste sinnene innen trådløs teknologi for å tilby høyhastighets og billig internettforbindelse til by.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • FCC vil frigjøre 150 MHz spektrum kalt Citizens Broadband Radio Service (CBRS) fra militærets kontroll i år og åpnet det for trådløse transportører, kabelselskaper, sykehus og sportsstadioner å dele.
  • CBRS har potensial til å endre den trådløse bransjen ved å gjøre telekommunikasjonsdeler bredbånd, og kan potensielt gjøre mobilforbindelse billigere og lettere tilgjengelig.

En stor del av de amerikanske luftbølgene vil bli løslatt av FCC fra militærets kontroll i år og åpnet for trådløse transportører, kabelselskaper, sykehus og sportsstadioner. Delt bruk av 150 MHz spektrum, kalt Citizens Broadband Radio Service (CBRS), kan øke den trådløse virksomheten, rapporterte Bloomberg - og gjøre mobil internettforbindelse lettere tilgjengelig og rimeligere.

Google leder anstrengelsene for å få CBRS til å fungere blant forskjellige transportører, bygge databaser og sensorsystemer som bytter brukere til forskjellige CBRS-kanaler for å unngå forstyrrelser, rapporterte Bloomberg.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Det nye spekteret kan potensielt gjøre det mulig for tjenester som Gigabit LTE-hastigheter flere steder, og muligheten for steder som sportsstadioner eller hotell å lage sine egne private LTE-nettverk uten å eie noe spekter. Disse nettverkene kan brukes til å drive industriell Internet of Things-nettverk (IoT) -nettverk eller bedriftsbruk generelt, ifølge et blogginnlegg fra Qualcomm.

Mens delt spektrum kan være et mentalt hinder som amerikanske trådløse transportører må overvinne, er behovet for nytt spekter veldig sterkt, rapporterte Bloomberg. Økningen av ubegrensede trådløse planer og presset for å bygge 5G-nettverk betyr at store telekommunikasjoner kanskje ikke kan passere alternativene som tilbys av CBRS. Verizon, AT&T, T-Mobile, Comcast og Charter Communications tester nå CBRS, ifølge Bloomberg.

CBRS er et trelags system, forklarte Bloomberg: Øverst er militæret, som vil beholde spektrumprioritet når det trenger det. Det andre nivået vil bli solgt til de høyeste budgiverne over hele landet, som telekomene. Og den tredje er et gratis lag som ethvert selskap kan bruke - men det vil ikke ha noen beskyttelse mot forstyrrelser.

Bloomberg ga følgende eksempel på hvordan dette ville fungere: Hvis en person er på en samtale på smarttelefonen sin i Los Angeles ved å bruke CBRS, og et flyselskap går forbi, vil transportøren bli flyttet til spekteret fordi det får prioritet. Imidlertid vil et system som drives av Google eller en annen mindre partner, flytte deg til en annen kanal uten å slippe samtalen. Når hangarskipet forlater, vil det overføre deg tilbake.

Hvis et selskap kjøper et prioritert nivå, og ikke bruker det, blir spekteret fritt for andre å bruke, noe som forhindrer selskaper fra å hamstre det, rapporterte Bloomberg.

Googles plan åpner for en rekke nye alternativer for bedrifter: Bedrifter vil distribuere nesten 1 million CBRS-tilgangspunkter og bruke 1 milliard dollar årlig innen 2025, ifølge Mobile Experts-forskning sitert av Bloomberg.

"Det siste markedet er nesten uendelig, " sa Joe Madden, grunnlegger av Mobile Experts, til Bloomberg. "Vi har snakket med hotelleiere med hundrevis av steder, og de er opptatt av å prøve CBRS. Når gjestene bor og dekningen er dårlig, kommer de ikke tilbake."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com