10 Firefox-utvidelser som forbedrer sikkerheten

Kompromissfulle nettsteder har blitt cybercriminals favorittmetode for å få malware installert på datamaskiner. Her er 10 måter å tilberede Firefox på, noe som gjør det vanskeligere for skurkene.


Mozilla Firefox er en god nettleser til å begynne med, men tredjepartsutvidelser gjør den flott. Dette er spesielt tydelig når det gjelder sikkerhet i nettleseren, som vist ved følgende tilleggsprogrammer.

Merk: Denne artikkelen er også tilgjengelig som nedlasting som inkluderer en PDF-versjon og en PowerPoint-presentasjon.

1: NoScript

Hvis du bare installerer en utvidelse, må du forsikre deg om at det er NoScript. Som standard blokkerer den alle skript - en god ting. Det er fordi skurkene elsker å bruke skript for å installere skadelig programvare. På denne måten bestemmer du om JavaScript, Java og annet innhold skal tillates å kjøre.

2: BetterPrivacy

Flere medlemmer anbefalte BetterPrivacy som den beste måten å kontrollere Flash-informasjonskapsler. Flash-informasjonskapsler er vanskelige å fjerne, utløper ikke og kan opprette slettede HTTP-informasjonskapsler på nytt. Etter mye testing vet jeg at BetterPrivacy fungerer, mens det er tvilsomt å kontrollere Flash-informasjonskapsler med Adobes nettsted.

3: AdBlock Plus

Jeg må tilstå, AdBlock Plus er ikke et tilleggstillegg for sikkerhet. Men jeg ville ikke surfe på nettet uten det. Det er kjempebra, og blokkerer alle annonser, spesielt bannerannonser med båndbredde. Nettsider dukker opp nesten umiddelbart. Prøv det en gang, så blir du overbevist.

4: Perspektiver

Chad Perrin og jeg, sammen med mange andre sikkerhetsadvokater har skrevet om Perspektiver. Alt som reduserer sannsynligheten for TLS / SSL "Man-in-the-Middle" -angrep (tror identitetstyveri) er viktig. Det er ikke perfekt, men det skal være i arsenalet ditt og advare deg når noe ikke stemmer.

5: SSL-svarteliste

SSL-svartelisten er fra Perspektiver, og hjelper deg med å holde TLS / SSL-opplevelsen (igjen, tenk identitetstyveri) trygg. Det gjør dette ved å oppdage svake eller tilbakekalte sertifikater. Begge bør være en bekymring. SSL Blacklist sjekker også om sertifikatet ble bygget ved hjelp av den sårbare MD5-hashalgoritmen, en annen enorm sikkerhetssvakhet.

6: WOT

WOT er et tillegg fra Web of Trust Services. Det er en oppdatert samling av svartelister for spam og phishing. WOT rangerer søkeoppføringer i henhold til deres pålitelighet, leverandørens pålitelighet, personvern og barnesikkerhet. Hovedpoenget: Hvis WOT flagger et nettsted som dårlig, bør du legge merke til det.

7: PhishTank SiteChecker

PhishTank SiteChecker er et Firefox-tillegg som bruker et API levert av PhishTank og dets aktive antifiskingssamfunn. Når installasjonen er installert, blokkerer tilgangen til det PhishTank vurderer potensielle nettfiskingsnettsteder, og gir brukeren muligheten til å fortsette eller ikke.

Merk: WOT og PhishTank SiteChecker er like hva de gjør. Likevel er de ikke alltid enige. Jeg ser ikke noe problem med å bruke begge deler; mer informasjon tillater bedre beslutninger.

8: TrackerWatcher

Privacychoice har utviklet Trackerwatcher, et tillegg som lar deg se hva som skjer bak kulissene. Trackerwatcher vil fortelle deg hvilke annonsenettverk som tilbyr annonseinnhold til nettstedet du besøker for øyeblikket, hvis de bruker atferdsmålretting og hvordan du melder deg ut.

9: BugMeNot

BugMeNot er et unikt tillegg. Hovedformålet er å eliminere annonsesøppel fra nettsteder som krever registrering. Hvis et nettsted ber om informasjon, aktiverer du tilleggsprogrammet. Den vil sjekke BugMeNot.com sin omfattende database. Hvis registreringsinformasjon er tilgjengelig, vil BugMeNot fylle ut skjemaet, slik at du kan fortsette mens du er anonym.

10: Xmarks

Xmarks er ikke en sikkerhetsutvidelse, men det er et nyttig tillegg. Det er vondt å prøve å holde bokmerker synkronisert på flere datamaskiner. Xmarks gjør det for deg. Installer den og bli kvitt frustrasjonen.

Siste tanker

Firefox er min valgte nettleser. Jeg bruker også alle utvidelsene jeg anbefalte. Hvis jeg skyver, vil jeg innrømme at NoScript, BetterPrivacy og AddBlock Plus er de jeg anser som viktigste. Hvis jeg savnet favorittutvidelsen din, gi meg beskjed.


Sjekk ut 10 Things ... nyhetsbrevet

Få de viktigste fakta om et bredt spekter av teknologier, teknikker, strategier og ferdigheter ved hjelp av de kortfattede behov-til-kunnskap-listene som er omtalt i TechRepublic's 10 Things-nyhetsbrev, levert hver fredag. Registrer deg automatisk i dag.

© Copyright 2021 | mobilegn.com