Det gjennomsnittlige SMB-nettstedet blir angrepet 44 ganger per dag

Beste praksis for å beskytte bedriftens sensitive data Gjør sikkerhet til et KPI for ledere så vel som rang-and-file-ansatte, sier administrerende direktør i Secure Anchor Eric Cole.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Det gjennomsnittlige nettstedet for små bedrifter blir angrepet 44 ganger per dag. - SiteLock, 2018
  • 46% av alle WordPress-nettsteder infisert med malware var oppdatert med de siste kjerneoppdateringene. - SiteLock, 2018

Etter hvert som cyberhotlandskapet fortsetter å utvide og vokse mer sofistikerte, har små og mellomstore bedrifter (SMB) økt risiko for å bli offer for cyberangrep, ofte på grunn av mangel på ressurser til å bekjempe trusler. I 4. kvartal 2017 ble det gjennomsnittlige nettstedet for SMB angrepet 44 ganger per dag, ifølge en ny rapport fra sikkerhetsselskapet SiteLock.

SiteLock studerte mer enn 6 millioner nettsteder i 4. kvartal 2017 for å identifisere trender og den utviklingstaktikken som brukes av nettkriminelle.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Bots var en stor sikkerhetstrussel, fant rapporten: Nettstedene som ble undersøkt fikk i gjennomsnitt 152.041.201 botbesøk per uke. Og selv om bare 1% av nettstedene som ble tatt ut ble smittet med skadelig programvare hver uke i gjennomsnitt, betyr dette at globalt, så mange som 18, 5 millioner nettsteder er infisert med skadelig innhold til enhver tid, bemerket rapporten.

Gjennomsnittlig antall ondsinnede filer per infeksjon økte 0, 8%, fra 284 til 309 filer, fant rapporten. Og bakdørsfiler utgjorde 12, 5% av all skadelig programvare som ble funnet i 4. kvartal 2017.

WordPress-nettsteder og plugins var også en vanlig angrepsvektor, ifølge rapporten, ettersom 29% av alle nettsteder er bygd i CMS. WordPress-nettsteder med ett til ni plugins var dobbelt så sannsynlige å bli infisert med skadelig programvare som et nettsted som ikke er CMS. Og WordPress-nettsteder som bruker 20 eller flere plugins var fire ganger mer sannsynlig å bli smittet, fant rapporten.

Videre kjørte omtrent 46% av WordPress-nettsteder som var infisert med skadelig innhold de siste kjerneprogramoppdateringene - noe som tyder på at det ikke er nok å oppdatere applikasjonen uten å oppdatere plugins og temaer for å beskytte virksomheten din mot angripere.

"Å forlate en enestående applikasjon, tema eller plugin uten enestilling kan resultere i dusinvis av åpninger for angripere å utnytte, " heter det i rapporten. "Uten riktig sikkerhet på plass, kan disse sikkerhetsproblemene utnyttes, noe som resulterer i svartelisting og skadet omdømme på nettstedet."

Selv om 63% av SMB-ene rapporterte om økende utgifter til sikkerhet det siste året, sa under halvparten at de var sikre på at de kan forhindre brudd på data og beskytte mot trusler, ifølge en fersk rapport fra Cyren og Osterman Research. IT-sjefer sa de var mest opptatt av trusler om ransomware (62%), phishing (61%) og datainnbrudd (54%).

"Små og mellomstore bedrifter har vanligvis færre ressurser (f.eks. Penger så vel som kunnskapsrike mennesker) for å sikre sin IT-infrastruktur, så vel som å opprettholde en god backup-strategi, " sa Engin Kirda, professor i informatikk ved Northeastern University, til TechRepublic. "Når et ransomware-angrep skjer, ender de ofte opp med å betale løsepenger for å redde dataene sine."

Klikk her for SMB-tips om hvordan du kan forhindre og avbøte angrep.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com