Byggmester AUs juni-bokavgave

Hjelp deg ut i Builder AU-fora og vinn en bok!

Builder AU og utgiver McGraw Hill har organisert seg for å tilby utviklerfokuserte bøker som skal vinnes av Builder AU-medlemmer hver måned.

Denne måneden har vi fått fire eksemplarer av Hacking Exposed Web Applications, andre utgave av Joel Scambray til en verdi av $ 80, 00 for å gi bort.

Å vinne en bok er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for å være et Builder AU-medlem og bidra til Builder AU-fora.

De fire beste innleggene på Builder AU-fora laget før klokken 17.00 AEST 18. juli, bedømt av Builder AU-redaksjonen, vil bli tildelt ett eksemplar hver.

Bedømmelse vil finne sted fra 18. til 25. juli på Builder AU-kontoret, og vi vil informere og legge ut vinnerens navn på forumene innen 25. juli 2007.

Lykke til!Hacking Exposed Web Applications, andre utgave
Forfatter: Joel Scambray

Implementere skuddsikker e-forretningssikkerhet den velprøvde Hacking Exposed måten. Forsvar deg mot de siste nettbaserte angrepene ved å se på webapplikasjonene dine gjennom øynene til en ondsinnet inntrenger. Fullstendig revidert og oppdatert for å dekke de nyeste teknologiene for utnyttelse av nettet, Hacking Exposed Web Applications, Second Edition viser deg trinn for trinn for hvordan cyberkriminelle retter seg mot sårbare nettsteder, får tilgang, stjeler kritiske data og utfører ødeleggende angrep. Alle banebrytende trusler og sårbarheter er dekket i detalj sammen med ekte eksempler, casestudier og kamptestede tiltak fra forfatterenes erfaringer som profesjonelle med grå hatte.


Vilkår og betingelser

Dette er et "ferdighetsspill" -basert konkurranse. De fem medlemmene som legger ut i det mest innsiktsfulle svaret som bedømt av Builder AU-teamet, vil vinne! Inngang er bare åpen for australske innbyggere. Ansatte i Arrangøren, dets tilknyttede selskaper og byråer tilknyttet promoteringen (og deres nærmeste familier) er ikke kvalifiserte.

Builder AU Editor og promotors beslutning i forhold til ethvert aspekt av denne kampanjen er endelig og bindende og ingen korrespondanse vil bli inngått.

Bedømmelse vil finne sted fra 18. til 25. juli på Builder AU-kontoret, og vi vil informere og legge ut vinnernes navn på forumene innen 25. juli 2007

Priser som deles ut vil være fire eksemplarer av Hacking Exposed Web Applications, Second Edition
Av Joel Scambray verdt AU $ 80, 00 hver

Vinneren (e) for hver konkurranse vil bli varslet umiddelbart ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt i deres medlemsregistrering. Hvis arrangøren ikke mottar noe svar fra vinneren innen 7 dager etter varsel, vil arrangøren gjennomføre en omtegning av premien på det opprinnelige stedet som er utpekt for konkurransen, og en ny vinner vil bli trukket og varslet. Hvis vinneren av en pris er under 18 år, vil prisen deles ut til vinnerens foreldre eller foresatte.

Inntreden i denne kampanjen skal anses som en anerkjennelse og aksept av disse betingelsene. Arrangøren påtar seg intet ansvar for uleselige, skadede, sene eller feildirigerte oppføringer / krav av en eller annen grunn. Bevis for utlegging online skal ikke utgjøre leveringsbevis. Arrangørens avgjørelse i forhold til ethvert aspekt av denne kampanjen er endelig og bindende, og det vil ikke bli inngått korrespondanse.

Arrangør forbeholder seg retten til å bekrefte gyldigheten av krav og oppføringer og diskvalifisere enhver deltaker for tukling med oppføringsprosessen, eller for å sende inn et krav eller oppføring som ikke er i samsvar med disse vilkårene.

Arrangøren skal ikke være ansvarlig for og tar ikke noe ansvar i forhold til tap eller skade overhodet (inkludert, men ikke begrenset til indirekte tap eller følgeskader), eller for personskade som er påført eller blitt påført, som et resultat av å ha mottatt en premie, bortsett fra for ethvert ansvar som ikke kan utelukkes ved lov.

I tilfelle krig, terrorisme, unntakstilstand eller katastrofe, forbeholder arrangøren seg retten (med forbehold om eventuelle skriftlige instruksjoner fra SA Lottery Department, Revenue SA) til å kansellere, avslutte, endre eller suspendere promoteringen, med forbehold om en skriftlig anvisning eller betingelser fra annen relevant stat eller myndighet.

Forsikring og garanti for produktene vil være ansvaret for leverandørleverandørene av prisen.

© Copyright 2020 | mobilegn.com