The Dark Web: Her kan kriminelle finne ut om deg

The Dark Web: Her er hva kriminelle kan finne ut om deg. Graham Kates, en etterforskende reporter, deler hvilke typer datakriminelle kan slå opp om hvem som helst på Dark Web.

Seniorprodusent Dan Patterson, CNET og CBS News, satte seg sammen med CBS News Investigative Reporter Graham Kates for å diskutere hvilke typer datakriminelle som kan slå opp om hvem som helst på Dark Web. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Dan Patterson: The Dark Web er full av våpen og narkotika og andre forferdelige ting, så vi hadde et selskapssøk etter oss på Dark Web. Hva fant de om deg?

Graham Kates: De fant data.

Dan Patterson: Data?

Graham Kates: Så de fant regneark med informasjon. Ikke bare meg, men mange mennesker, og det var en mengde informasjon som du deretter kan sette sammen for å lære mer om enkeltpersoner. Men jeg må være oppmerksom på at det faktisk ikke var meg som de fant informasjon om. Adressen min spratt, og det var informasjon om naboer som hadde bodd i leilighetsbygget mitt, og det var ikke bare lite informasjon. Disse var fra det som kalles Fullz og Dumps. Så dette er som fulle porteføljer med informasjon om mennesker. Navnene deres, hvor de er fra, den typen informasjon. Da kan du bruke det til å gjøre alle slags ting.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Dan Patterson: I denne porteføljen med informasjon om deg og dine naboer, gi meg noen eksempler på hva som er i de små rader og kolonner i regnearket med informasjon som vi kaller data.

Graham Kates: Så en bestemt ting som kom ut, det var faktisk informasjon som hadde blitt kalt fra en kampanjedonasjonsdatabase, og når du donerer til en kampanje sier du hvem du er, noen ganger legger du dit du er fra, og av selvfølgelig hvor mye penger du er villig til å gi, noe som er en indikasjon på hvor mye penger du har, hvis det er mye penger. Og så klarte de selvfølgelig å matche dette til den faktiske adressen der folket kom fra. Du har denne informasjonen, og så har du for eksempel en e-postadresse - du kan virkelig begynne å sette sammen en profil av en person for å gjenskape dem. Jeg tar opp e-post fordi det var der du var sårbar.

Dan Patterson: Ja, så det viser seg at jeg ble inkludert i en rekke forskjellige dumper. Min e-postadresse, samt telefonnummeret og UD-IDen min. Nå er UD-ID-en min telefon, iPhone-enhetens unike enhetsidentifikator. Med den informasjonen var jeg i stand til å koble dette til et Google-kart og se nøyaktig hvor telefonen min hadde vært på nesten et gitt tidspunkt.

Graham Kates: Du var virkelig mye mer sårbar på Dark Web enn jeg var, og det er jeg veldig glad for. Min tilfeldige adresse dukker opp, men det er det, jeg mener, UD-IDen din er alt om deg på noen måter.

Dan Patterson: Det mest skremmende med dette var at det var i en database med rundt 12 millioner poster.

Graham Kates. få bare ved å google eller søke på mennesker på internett, ikke sant?

Dan Patterson. . DuckDuckGo er mye som Google, bortsett fra at det indekseres nesten alt, inkludert Dark Web .onion URLs. Så jeg klarte ikke bare å finne informasjonen min, men bekrefte den på Clearnet.

Graham Kates: Det betyr at jeg ikke engang trenger noen spesiell programvare for å finne ut hvor du har vært.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com