Slik får du IT- og sikkerhetsteamene dine til å fungere synkronisert

Hvordan få IT- og sikkerhetsteamene dine til å arbeide synkronisert Arcules administrerende direktør Lars Nordenlund deler ekspertteknikker for å integrere bedriftens siloer, hvordan kommunisere sikkerhetsbehov på tvers av avdelinger, og hvordan få IT- og sikkerhetsteam til å samarbeide.

IT og sikkerhet har historisk spilt i helt forskjellige bøtter i bedriften. TechRepublic møtte Arcules administrerende direktør Lars Nordenlund for å diskutere beste praksis for å få IT og sikkerhet til å holde hender og spille pent i bedriften. Nedenfor er en transkripsjon av intervjuet deres.

Nordenlund: En av de store endringene som vi ser i IT- og sikkerhetsbransjene, er i hovedsak konvergensen mellom de to. IT-etterlevelse blir mer og mer viktig i virksomheter når du snakker om sikkerhet og de viktigste sikkerhetssystemene. Det vi tenker er at konvergens kommer til å akselereres med det vi gjør for å integrere sikkerhetsløsningen i en skysett. Vi vil søke om de samme sikkerhetstiltakene, det samme OIT-sikkerhetstiltaket og samsvaret som du vanligvis vil se SaaS, eller andre applikasjoner som kjører i skyen for bedriftene, så vi vil gjelde det samme, og det er en slags ting.

Den andre tingen er at det er et stort press akkurat nå for å øke sikkerheten generelt, og det betyr IT-sikkerhet i den tradisjonelle verden ved bruk av video, og kameraer i integrerte systemer, så det er de to tingene vi jobber med. Type integrere og kjør for en sammenhengende plan som vil fungere for bedrifter, og oppfylle den med kravene til slikt.

Patterson: Kan du historisk sett gi en kontekst for hvordan disse to operasjonene har fungert på forskjellige måter?

Nordenlund: Ja, absolutt. Det har vært som du begynte å si, to veldig separate og to veldig distinkte, slags måter å distribuere og administrere systemer på, og sikkerheten for fysisk sikkerhet slik vi kjenner det, med kamera, overvåkning og vakter egentlig startet som et veldig sterkt analogt skuespill, og har vært det i veldig lang tid, frem til for 10 år siden der overgangen fra analog til IP begynte å dukke opp, og det var annerledes enn den tradisjonelle IT-oppsetningen, selv om det var på IT-premiss, og ikke så mye sky den gang. Det var to veldig separate systemer som ble administrert på to veldig forskjellige måter, og under forskjellig ledelse i selskapet. Så du vil ha en sikkerhetsansvarlig som vil administrere videoovervåkningen hovedsakelig analogt, og så ville du ha den tradisjonelle IT-konfigurasjonen med CIO-profilen. Vi ser definitivt igjen en konvergens av disse to på den måten de er organisert i større virksomheter på dette tidspunktet, så disse to tingene kommer sammen, men det er vanligvis ikke slik det er gjort tidligere.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com