Slik sender du en konfidensiell e-post i Gmail på Android, iOS

Hvordan bruke Gmail konfidensiell modus Denne nye funksjonen lar deg angi en spesifikk utløpsdato for en e-post, så blir den automatisk slettet etter fristen. Slik får du det til å fungere.

Med Gmail sin nye konfidensielle modus, kan brukere sende meldinger med en utløpsdato eller tilbakekalle mottakerens tilgang når som helst, ifølge et Gmail Hjelp-innlegg. I et forsøk på å hjelpe brukere med å beskytte sitt sensitive e-postinnhold, deaktiverer Gmail konfidensiell modus alternativene videresending, kopiering, utskrift og nedlasting for mottakere, heter det i innlegget.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Konfidensiell modus hindrer mottakere i å dele en e-post ved et uhell, sa innlegget, men det hindrer ikke mottakerne i å ta skjermbilder eller bilder av sensitive meldinger. Brukere med ondsinnede dataprogrammer kan fortsatt kopiere eller laste ned meldinger i konfidensiell modus, forklarte innlegget.

Funksjonen er nå tilgjengelig for iOS og Android, men ennå ikke tilgjengelig for G Suite-kunder, ifølge innlegget.

Slik sender du en melding i konfidensiell modus for iOS og Android:

  1. Trykk på Skriv i Gmail-appen.
  2. Øverst til høyre, klikk på Mer og deretter Konfidensiell modus .
  3. Angi en utløpsdato, passord og andre kontroller, som gjelder meldingens tekst og vedlegg.
    • Hvis du velger "Ingen SMS-passord", vil Gmail-appbrukere kunne åpne den direkte. Mottakere som ikke bruker Gmail, vil ha en passord som er sendt til dem.
    • Hvis du velger "SMS-passkode", vil mottakerne få en passord ved tekstmelding. Forsikre deg om at du oppgir mottakerens telefonnummer, i stedet for ditt eget.
  4. Trykk på Ferdig .

Brukere kan også forhindre mottakere fra å åpne en e-post før utløpsdatoen. Dette er hvordan:

  1. I Gmail-appen, trykk på Meny og deretter Sendt .
  2. Åpne den sendte konfidensielle e-posten.
  3. Trykk på Fjern tilgang på bunnen av skjermen.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Gmail-brukere kan beskytte sensitivt e-postinnhold ved å sende meldinger i konfidensiell modus, der de kan angi en utløpsdato på en melding eller tilbakekalle mottakertilgang.
  • Konfidensiell modus forhindrer brukere fra å videresende, kopiere, skrive ut eller laste ned meldinger, men brukerne kan fremdeles ta skjermbilder av innholdet.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com