Slik løser du den fryktede vedlikeholdsfeilen for WordPress

Slik løser du den fryktede vedlikeholdsfeilen for WordPress-området Hvis WordPress-nettstedet ditt sitter fast i vedlikeholdsmodus, er det en enkel løsning.

Når du gjør visse administratoroppgaver på et WordPress-nettsted, vil nettstedet vises (for alle som besøker) som undergår vedlikehold. Det betyr at den ikke er synlig for publikum. Det er en flott funksjon når du faktisk driver med administrasjons- eller vedlikeholdsarbeid. Men noen ganger går noe galt, og WordPress blir sittende fast i vedlikeholdsmodus. Det er ikke bra ... spesielt når firmaet ditt er avhengig av det nettstedet for å drive kunder og kunder for virksomheten.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Dette har skjedd med meg av og til, når en plugin-oppdatering har blitt ødelagt. Hvis plugin-enheten ikke oppgraderes ordentlig, kan det føre til at WordPress-nettstedet setter seg fast i vedlikeholdsmodus. Når det skjer, vil du kanskje ikke engang kunne få tilgang til wp-admin-delen på nettstedet. Skulle det være tilfelle, hva kan du gjøre? Du kan ikke nå de nettbaserte administratorverktøyene for å løse problemet. Du er rett og slett fast.

Eller er du det?

Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium)

Egentlig er det en veldig enkel løsning for dette problemet. Det eneste du trenger for å komme deg rundt problemet er skalltilgang og en brukerkonto med sudo-rettigheter.

Løsningen

Når du finner WordPress-nettstedet ditt fanget i vedlikeholdssløyfen, logger du på hosting-serveren og endrer til rotkatalogen som inneholder WordPress-mappen. Dette er den samme katalogen som inneholder wp-admin-mappen og wp-config.php-filen.

Hvis nettstedet ditt er i vedlikeholdsmodus, bør du se en skjult fil med navnet .Maintenance ( figur A ). Du kan se den filen hvis du gir kommandoen:

 ls -a 
Figure A: The .maintenance file causing the problem.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur A: Vedlikeholdsfilen som forårsaker problemet.

For å slette den filen, gi kommandoen:

 sudo rm. vedlikehold 

Det er det. Hvis du nå oppdaterer nettlesersiden din, skal nettstedet vises igjen - ikke mer vedlikeholdsbaner å kjempe med. Kundene og kundene dine kan nå få tilgang til WordPress-nettstedet ditt som om ingenting skjedde.

Et ord av forsiktighet

En ting å huske er å alltid la WordPress fullføre alle oppdateringer. Det kan være ganger når du klikker for å oppdatere et utvalg av plugins, bare for å finne at WordPress virker fast. Hvis du klikker på tilbake-knappen i nettleseren din, avbryter du disse oppdateringene og får WordPress til å sitte fast i vedlikeholdsmodus. Dette vil forlate plugin-oppdateringene ufullstendige, noe som kan utsette nettstedet ditt for sikkerhetsproblemer. Du vil alltid sørge for at WordPress (så vel som installerte plugins) er oppdatert. Så sørg for at når du kjører oppdateringen, la den være ferdig.

Skulle imidlertid noe gå galt, og nettstedet ditt havner fast i vedlikeholdsmodus, vet du nå hvordan du løser problemet.

Ukens nyhetsbrev med åpen kildekode

Du vil ikke gå glipp av våre tips, opplæringsprogrammer og kommentarer til Linux OS og open source applikasjoner. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com