iOS 11-feil krasjer hele iPhone-enheten din hvis du mottar en melding med denne ene bokstaven

Video: Hvorfor iPad Pro er der iOS 11 virkelig skinner for forretningsfolk Apple-ekspert Jason Snell forklarer hvorfor de nye iPad Pro-modellene og iOS 11 er gode nyheter for alle som vil bruke en iPad for å få gjort arbeid.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • En feil i iOS 11 forårsaker krasj av apper og systemer hvis brukeren mottok et spesifikt brev fra det indiske språket Telugu.
  • IOS-feilen som krasjer en iPhone etter mottak av et Telugu-brev ser ut til å være fikset i beta-versjonen av iOS 11.3.

En nyoppdaget feil i iOS 11 får en bestemt bokstav på det indiske språket Telugu til å krasje noen app den vises i, og til og med ta ned en hel iPhone hvis den dukker opp i et varsel. Først notert av den italienske bloggen Mobile World, kan det bare være å lime inn karakteren i et tekstfelt til å krasje en app.

Dette er den fornærmende karakteren.

Bilde: Phone Arena

Problemet ser ut til å være at iOS 11 ikke kan gjengi karakteren, og som et svar bare slår av appen der den vises. Hvis den for eksempel ble sendt i en WhatsApp-melding, ville mottakerens WhatsApp-app fryse og slå seg av når den mottok denne meldingen.

Som bemerket av Mac Rumours, strekker feilen seg til ethvert tekstfelt i iOS - inkludert mobilnettlesere, proprietære og tredjepartsapper. Hvis tegnet dukker opp i en iOS-varsling, kan det mure hele telefonen og potensielt tvinge en DFU-tilbakestilling for å løse problemet.

Problemet, forklart på Mobile World, er at feilen i varslinger påvirket SpringBoard, som administrerer iOS-startskjermen. Hvis en bruker får dette tegnet i et varsel og SpringBoard er frossent, anbefaler Mobile World å vente på at SpringBoard skal starte på nytt, "fordi hvis du tvinger en omstart av enheten, vil den starte loop."

Feilen påvirker watchOS og macOS også, rapporterte Mobile World. De var i stand til å gjenskape oppførselen på Note, Safari og App Store på macOS. Forfatterne anbefalte sterkt å ikke prøve å gjenskape feilen.

Den gode nyheten er at en reparasjon ser ut til å være i gang. Selv om Apple på det tidspunktet dette ble skrevet ikke offentlig hadde adressert feilen, er både iOS 11.3 og macOS 10.13.4-betaene immun mot den, ifølge Mac Rumors. Så bekymrede brukere kan være lurt å registrere seg i beta-programmet for å unngå problemer med dette problemet.

Begge disse oppdateringene kommer senere på våren, men det er mulig at Apple vil presse en mindre oppdatering i mellomtiden for å løse problemet.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com