Mindre enn 30% av SMB-er har en IT-sikkerhetsproff på ansatte

Video: Hvordan ansette og beholde stort utviklertalent Fra oppstart og små og mellomstore bedrifter til bedriften, påvirker teknologikompetansen hvert selskap. TechRepublic-bidragsyter Matt Asay forklarer hvordan man finner, rekrutterer og beholder toppteknologitalentet.

Mens SMB er klar over at de har flere sikkerhetsrisikoer, hindrer ressursbegrensninger dem fra å handle på de bekymringene, ifølge en Untangle-rapport som ble publisert torsdag. Untangle undersøkte mer enn 350 globale virksomheter, og 80% sa sikkerheten var "veldig viktig" for virksomheten.

Men begrensede ressurser setter SMB-er en enorm sikkerhetsulempe, ifølge rapporten. Mellom budsjettering og begrensninger i antall ansatte er det ofte disse selskapene som står overfor seg selv.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Bare 30% av SMB-er som har en IT-sikkerhetsekspert på ansatte, så over halvparten av respondentene (52%) må fordele IT-sikkerhetsansvar på tvers av andre roller, heter det i rapporten. Dette betyr at flertallet av de ansatte blir tvunget til å påta seg ansvaret for to jobber.

Begrensninger i budsjettet er den største hindringen for SMB. Rundt 50% av respondentene hadde mindre enn $ 5000 per år tildelt IT-sikkerhet, sier rapporten, og halvparten av dem hadde mindre enn $ 1000 per år. Gartner anslår at 96, 3 milliarder dollar vil bli brukt på virksomhetssikkerhetsinnsats i 2018, noe som betyr at SMB-budsjettene blir gitt, gjør det nesten umulig å beskytte seg mot nye cybertrusler, heter det i rapporten.

I løpet av de siste 12 månedene forble phishing-angrep, malware og ransomware de vanligste angrepsvektorene for SMB, med nesten 40% av SMB-ene som har opplevd et angrep, heter det i rapporten.

Mens SMB-er står overfor mange hinder når det gjelder å beskytte seg, er det små tiltak som fremdeles kan tas. Untangle anbefaler små ting som å skille det interne nettverket fra offentlige eller mobile enheter, og å utdanne ansatte til hvordan angrep ser ut. Multifaktorautentisering er også en enkel, og nødvendig måte å beskytte ansatte mot hackere. Hvis dette verktøyet også viser seg for dyrt, kan selskaper ta forsiktighet ved å oppmuntre ansatte til ofte å endre passord.

Hvis du vil ha flere tips om hvordan SMB-er kan beskytte seg, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 80% av SMB-ansatte mener sikkerhet er den største bekymringen for selskapene sine, men begrensede ressurser hindrer dem i å gjøre tiltak. - Untangle, 2018
  • De største hindringene for SMB innen cybersikkerhet er begrensninger i budsjettet og ansatte, men selskaper kan beskytte seg selv ved å utdanne ansatte. - Untangle, 2018

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com