LikeWars: Hvordan bedriftsledere kan forberede seg på denne økende trusselen

Bilde: Getty Images / iStockphoto

I sin bok LikeWar: The Weaponization of Social Media, statsviter PW Singer og sikkerhetsanalytiker Emerson T. Brooking advarer om at våpningen av sosiale medier endrer krig og politikk, noe som betyr at nedfall fra "LikeWar" -aktiviteter sannsynligvis vil påvirke nasjonalstater. Det som kanskje ikke er like åpenbart, er at virksomheter blir fanget i krysset.

Singer ble først oppmerksom på meg da han straffet om TechRepublic-artikkelen fra 2014 Ignorance is not lykke med cybersecurity, der han uttrykker bekymring for mangelen på cybersecurity-bevissthet, og sier: "Det er sannsynligvis ingen problemer som har blitt mer avgjørende, raskere, men er mindre forstått, enn cybersecurity. "

Det ser ut til at Singer og Brooking hever et lignende rødt advarselsflagg, denne gangen angående den tilsynelatende uskyldige "som", en programmeringsfunksjon der å klikke på en knapp i stedet for å kommentere lar brukerne vise støtte for en form for digital informasjon mens de forblir offentlig anonyme.

Forfatter og lærer Seth Godin byr på interessante tanker om hvordan likes påvirker oss i blogginnlegget hans. Den digitale virvelen er ekte, den er forvirrende og den er full av muligheter. "Nå, i stedet for 150 mennesker i vår kjernekrets av pålitelige bekjente, blir vi utsatt for tusenvis, " skriver Godin. "Nå, i stedet for feromoner og håndtrykk, må vi finne nyanser og signaler fra videobilder på en Facetime-samtale. Det er ikke rart at vi er stresset fra hodet. Alle innspill og utganger er blitt snudd opp ned i løpet av en generasjon. "

Hva er en LikeWar?

I denne Atlantic-artikkelen fra 2016 forklarer Singer og Brooking hvor lett det er å våpenvåpen internett. For eksempler er alt man må gjøre å være oppmerksom på mainstream-nyheter for å se hvordan smarttelefoner og sosiale apper endrer alt fra rekruttering til rapportering på slagmarken. "Men de største effektene kan være mer grunnleggende, utvide årsakene og muligens forekomsten av krig og utvide rekkevidden, " skriver forfatterne. "Sosiale medieplattformer forsterker" oss kontra dem "-fortellinger, utsetter utsatte mennesker for virulente ideologier og betenner langt sovende hat."

Nøkkelen, når det gjelder virksomheter å bli involvert, er hvordan sosiale medier kan skape og / eller endre populær mening. Som Godin henviste til, skaper sosiale medier-plattformer et felles rom der mennesker og bedrifter kan koble sammen, dele og til og med markedsføre informasjon og produkter i global skala. Og enda viktigere er at plattformer på sosiale medier er i stand til å forme meninger.

"Resultatet er en surrealistisk kollisjon av online argumenter og informasjonskrigføring, der hendelser i det ene domenet kan ha en direkte innvirkning på hendelser i det andre, " skriver Singer og Brooking i artikkelen deres om kvarts på arbeidsplassen. "Hvis 'cyberwar' er hacking av nettverk, er fenomenet 'LikeWar' hacking av folket og ideer i nettverkene."

Singer og Brooking foreslår at bedriftsledere som har oppdatert sine tanker og organisasjoner for cybersecurity, må gjøre det for denne nye typen online trussel, og legger til, "Fordi i LikeWar, når en virksomhet lykkes oppmerksomhet, gjør den veldig beryktelsen dem også til uimotståelig mål for informasjonskrigere fra hele verden. "

Et ekte eksempel

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

For å få innsikt i hva bedriftseiere trenger å vurdere og forberede seg på, tilbyr Singer og Brooking det som skjedde med Toyota som et eksempel. Fra denne Business Insider-artikkelen: "Toyota Hilux er overalt, " er Andrew Exum, en tidligere US Army Ranger og nå USAs assisterende forsvarssekretær for Midtøsten-politikken, sitert i en artikkel fra Newsweek fra 2010. "Det er kjøretøyets ekvivalent med AK-47. Det er allestedsnærværende til opprørskrig og nylig motopprørskrigføring. Det sparker faen ut av Humvee."

På en rundkjørings måte kan man vurdere lastebilens popularitet som en suksess for Toyota - men det motsatte er sant. "Selskapet sto overfor en spekter av kritikk på nettet, og vokste høyt nok til at det amerikanske finansdepartementet lanserte en spesiell henvendelse, " skriver Singer og Brooking. "Saturday Night Live" parodierte snart en populær Toyota-reklame: i stedet for at en far droppet datteren sin for å melde seg inn i den amerikanske hæren, la han henne av for å bli med på ISIS-militanter - og de hentet henne i en Toyota-lastebil. Det var en dum, bisarre forening som ikke desto mindre stakk. År senere minner brukere av sosiale medier Toyota fortsatt om denne terrorforbindelsen når det oppstår kontrovers. "

Hvordan bedriftsledere kan forberede seg på en LikeWar

Singer og Brooking diskuterer om det er noe de som er ansvarlige for et selskaps medierelasjoner, kan gjøre for å oppveie den salgsvrakende kontroversen som er innspilt av en LikeWar. Svaret deres: Egentlig ikke. Konflikt og politikk er utbredt på nettet, og legger til at det er virkeligheten på internett, drevet av de samme kreftene som lar "falske nyheter" og desinformasjon spres.

"Bedrifter kan best takle LikeWar-alderen ved å forberede seg på det, akkurat som de har hatt å gjøre med 'tradisjonell' cybersecurity det siste tiåret, " foreslår Singer og Brooking. "Bedriftsledere må få tak i forståelsen av disse nye truslene som bygger seg utover nettverkene deres, samt kartlegge deres sannsynlige svar."

Forfatterne foreslår at følgende spørsmål stilles og besvares før det er for sent:

  • Skulle det oppstå spørsmål, hvor står selskapet på stikkende politiske spørsmål som er trending på nettet?
  • Vil den ignorere kampen eller lene seg inn i den?
  • Hvilken tone vil det ta, et vettig svar eller fordømmelse av heftig ansikt?

Og så er det gjengjeldelse. Singer og Brooking forklarer, "Amazon har for eksempel satt opp en innsats som er et nær speil av enheter opprettet av de israelske og russiske militærene for å påvirke debatt på nettet."

Singer og Brooking avslutter spalten sin med følgende råd: "Begynn å planlegge for de nye måtene folk kjemper på nettet, eller bli offer for den neste" som krigen. "

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com