Bor du i Florida? Det er mer sannsynlig at du blir rammet av et nettangrep enn noen annen stat

5 grunner til at dine ansatte er en sikkerhetstrussel for virksomheten din. Nyere undersøkelser indikerer at ansatte er ansvarlige for en stor prosentandel av cybersikkerhetshendelser. Dette er fem måter de oppretter sårbarheter.

Innbyggere i Florida, pass deg: Solskinnsstaten er nei. En som er mest risikabel når det gjelder innbyggernes kunnskap om nettbasert sikkerhet og sikkerhetspraksis på internett, ifølge en tirsdagrapport fra Webroot og Ponemon Institute.

Rapporten tapper Ponemon Institute's Cyber ​​Hygiene Index, som prøver å måle folks evne til å beskytte seg mot forskjellige kriminelle angrep i en serie positive og negative spørsmålsspørsmål. For denne forskningen definerte gruppen cyberhygiene som "et individs evne til å opprettholde et høyt nivå av beredskap for å forhindre, oppdage og svare på cyberrelaterte angrep som malware, phishing, ransomware og identitet / legitimasjonstyveri, " ifølge rapporten. Indeksskårene spenner fra +37 poeng i den høye enden av spekteret til -39 poeng i den lave enden.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Over hele USA deltar amerikanere i risikofylt atferd på nettet, ifølge en undersøkelse av 4200 individer over hele landet. Bare 24% av de spurte sa at de regelmessig overvåker bank- og kredittkortoppgaver, blokkerer popup-vinduer, oppdaterer passord på nettkonto og tar forholdsregler før de klikker på en e-post. Og bare halvparten av amerikanerne bruker antivirus eller annen sikkerhetsprogramvare på enhetene sine.

Floridianere rapporterte spesielt om sikkerhetspraksis for passord, undersøkelsen fant: 72% av innbyggerne i Florida sa at de deler passord eller annen tilgangsinformasjon med andre. Til sammenligning sa 53% av innbyggerne i New Hampshire at de aldri deler passord med andre.

Det er også feil å anta at innbyggerne i Florida har en større risiko på grunn av den høyere andelen eldre innbyggere: 75% av de spurte i alderen 30 år og under ble funnet å ha et høyere nivå av cybersikkerhetsrisiko enn eldre respondenter, viser rapporten.

"Uavhengig av regionen viser indeksen for de mest risikable statene at mange mennesker i USA setter deres sikkerhet i fare med mangelfull cybersecurity-praksis, " sier David Dufour, visepresident for ingeniør- og cybersikkerhet på Webroot.

Her er de fem minst cybersecure-statene, basert på en undersøkelse av mer enn 4200 mennesker over hele landet:

1. Florida

Indeksrangering: -6, 29

2. Wyoming

Indeksrangering: -5, 55

3. Montana

Indeksrangering: -4, 28

4. New Mexico

Indeksrangering: -3, 78

5. Illinois

Indeksrangering: -3.07

I den andre enden av spekteret var dette de fem tryggeste statene:

1. New Hampshire

Indeksrangering: 4.29

2. Massachusetts

Indeksrangering: 4.20

3. Utah

Indeksrangering: 2.44

4. Rhode Island

Indeksrangering: 2.30

5. Minnesota

Indeksrangering: 1, 90

Tips for å holde deg trygg

Rapporten ga følgende fem tips for å holde deg trygg på nettet:

1. Øv god dømmekraft. Vær veldig forsiktig med nettsteder du besøker, nettadresser du klikker og mobilapper du laster ned. Alt mistenkelig kan være en del av en phishing-ordning og risikere informasjonen din.

2. Bruk et passord. Lås mobilenheten din for å sikre at dataene dine forblir sikre.

3. Unngå offentlig Wi-Fi. Usikrede nettverk kan tillate kriminelle å kompromittere enheten din.

4. Velg hvilket kort som er mest sikkert. Penger stjålet fra et debetkort kan være vanskeligere å erstatte enn penger fra et kredittkort, avhengig av banken din.

5. Bruk en pålitelig antivirusprogramvare.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Innbyggere i Florida, Wyoming og Montana er den minst cybersecure i nasjonen. - Webroot and Ponemon Institute, 2018
  • 24% av innbyggerne i USA sier at de regelmessig overvåker bank- og kredittkortuttalelser, blokkerer popup-vinduer, oppdaterer passord på nettkonto og tar forholdsregler før de klikker på en e-post. - Webroot and Ponemon Institute, 2018

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com