Produserende industri med høyere risiko for nettangrep takket være industriell IoT

Se opp for disse topp 5 cyberangrep-vektorene. Agio CEO og grunnlegger Bart McDonough deler beste praksis for å stenge de vanligste og farlige cybertruslene som virksomheter og forbrukere står overfor.

Produksjonsindustrien viser høyere frekvenser av cyberattack-relatert lateral bevegelse og rekognosering, ifølge en Vectra-rapport utgitt onsdag. Dette skyldes samløpet av både operasjonell teknologi og bedriftsinformasjonsteknologinettverk, heter det i rapporten.

Organisasjoner med svak intern tilgangskontroll kan lett bli offer for angripere, som kan omgås omkretssikkerheten for å finne og stjele informasjon, heter det i pressemeldingen.

Mens detaljhandel, finans og helsevesen har vist seg å være hovedfokuset for nettkriminelle, har tyveri av åndsverk og forstyrrelse av virksomheten gjort produsentene stadig mer attraktive, heter det i utgivelsen.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Rapporten fant et større antall ondsinnet intern oppførsel, noe som betyr at angripere sannsynligvis allerede er inne i organisasjonens nettverk. Data viser et høyt volum av både rekognoseringsatferd og sidebevegelse, noe som indikerer at angripere kartlegger nettverk i et søk etter kritiske eiendeler og at angrep utvides i nettverket, heter det i rapporten.

"Sammenkoblingen av industri 4.0-drevne operasjoner, slik som de som involverer industrielle kontrollsystemer, sammen med den eskalerende distribusjonen av industrielle internett-av-ting-enheter (IIoT) -enheter, har skapt en massiv, angrepsflate for cyberkriminelle å utnytte, " sa Chris Morales, leder for sikkerhetsanalyse hos Vectra, i pressemeldingen.

For at organisasjoner skal forbli beskyttet, må de kontinuerlig overvåke sitt interne nettverk for mistenkelig oppførsel, samt legge til flere tilgangskontroller, sa CIO for Brugg Cables Jürg Affolter i pressemeldingen. Han la til at agentbaserte løsninger ikke er mulige alternativer for IoT-enheter.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for flere strategier for hvordan du kan beskytte virksomheten din mot et nettangrep

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Produksjonsindustrien har større risiko for cyberattacks på grunn av industrielle IoT-enheter og Industry 4.0-initiativer. - Vectra, 2018
  • Data har avdekket at mange angripere kartlegger nettverk i et søk etter kritiske eiendeler, samt lar angrep spre seg i nettverket. - Vectra, 2018.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com