Microsoft tvinger Windows 10-oppdatering på PC-er som ble satt opp for å blokkere den

Hvorfor bedriften endelig omfavnet Windows 10 Windows 10-adopsjonen er i fart. En indikator, sier ZDNets Steve Ranger, om at bedriften endelig har omfavnet Microsofts oppdaterte operativsystem.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Enkelte Windows 10-brukere blir tvunget til å oppgradere til versjon 1709, selv om de har utsatt funksjonsoppdateringene.
  • Alle brukere som har blitt tvunget til å oppgradere til Windows 10 versjon 1709 ser ut til å ha begrenset diagnosedataene som kan samles inn av Microsoft.

Noen Windows 10-brukere blir etter sigende tvunget til å oppgradere til versjon 1709, selv om de hadde valgt å velge bort automatiske oppdateringer.

Som rapportert av Windows-bloggen AskWoody, ble Windows 10-brukere på versjonene 1607 og 1703 presset inn i oppdateringen, selv om de hadde utsatt Feature Updates. I en egen Woody på Windows-kolonne i Computerworld ble det også lagt merke til at oppdateringene ble tvunget til brukere uten forhåndsvarsel.

Versjon 1607 er også kjent som jubileumsoppdateringen, og versjon 1703 kalles First Spring Creators Update of Windows 10. Pushen til versjon 1709 er en oppgradering til det som er kjent som Fall Creators Update, opprinnelig utgitt 17. oktober 2017.

De tvungne oppdateringene er interessante fordi de ser ut til å omgå en beskyttelsesfunksjon som forhindrer automatiske oppdateringer. Ved å utsette funksjonsoppdateringer, kan Windows-brukere presse tilbake visse oppdateringer i ganske lang tid, og plassere dem på en bane som heter "Current Branch for Business." Men denne overraskelsesoppgraderingen var uunngåelig for noen brukere, selv med utsettelsen på plass.

Som nevnt i Computerworlds rapport har Microsoft imidlertid gjort dette to ganger før. En gang i juli 2017, en gang i november 2017, og en gang i januar 2018.

Dette skaper problemer for noen brukere. En bruker med navnet bobcat5536 postet på AskWoody-siden at oppdateringen fikk PCen deres til å starte opp i versjon 1709, men uten lyd eller farge.

Denne tvungen oppgraderingen rammet ikke alle brukere av versjon 1607 og versjon 1703. Men brukerne som ble tvunget til å oppgradere ser ut til å ha fått diagnosedata-nivået til null, rapporterte Computerworld. For å si det på en annen måte, ble oppgraderinger presset til brukere som sendte "minimumsmengden telemetri til Microsoft, " heter det i rapporten.

Hvis en brukers Diagnostic Data-nivå er satt til Full eller Basic, vil de sannsynligvis ikke få oppdateringen, bemerkes rapporten. Den tvungne oppdateringen kan også ha noe å gjøre med at denne oppdateringen ikke går gjennom Windows Update, og derfor ikke følger de fastlagte utsettelsesinnstillingene.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com