Microsofts sikkerhetstaktikker fokuserer på kunder, åpenhet og samarbeid med sine tech-konkurrenter

Microsofts sikkerhetstaktikker fokuserer på kunder, gjennomsiktighet og samarbeid med sine tech-konkurrenter Diana Kelley, Microsofts Cybersecurity Field CTO, snakker om selskapets tilnærming til datasikkerhet, samarbeider med de største tech-konkurrentene, og hvorfor skyen er et sikkerhetsmessige krav.

CNETs Dan Patterson intervjuet Diana Kelley, Microsofts Cybersecurity Field CTO, om selskapets tilnærming til datasikkerhet, samarbeidet med de store teknologikonkurrentene, og hvorfor skyen er et sikkerhetsmessige krav. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Kampanje 2018: Election Hacking er en ukentlig serie fra TechRepublic søsken nettsteder, CBS News & CNET, om netttrusler og sårbarheter ved valget mellom 2018.

Dan Patterson: Vi liker å tenke på tech som denne homogene blandingen, men så er det også disse monolitiske selskapene. Facebook, Twitter, Google, Microsoft. Hvordan jobber du med kollegaene og andre selskaper? Hvordan samarbeider du med resten av teknologibransjen for å sikre at noen ting som demokrati eller til og med sikkerheten til bedriften, SMB og forbrukere er sikret?

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Diana Kelley: Vi er utrolig kundefokuserte, så vår første linje er å være så gjennomsiktig med kundene våre som vi kan. Vi har faktisk noe som heter tillitssenteret. Trust Center er der advokatene våre jobbet med ordlyden, men jeg lover at det ikke er en legalese. Det er veldig tydelig og lett å fordøye og forstå hva vårt engasjement er å stole på og åpenhet for alle våre kunder. Og noen av våre konkurrenter er kunder også. Det skjer i teknologi. Vi er også et av grunnleggerne av noe som heter Tech Accord. Tech Accord handler om avtaler mellom store teknologiselskaper om hvordan dataene deres kan brukes og en forpliktelse til ikke å la noen, noen nasjonalstat, gå ondsinnet etter en innbygger og forfølge dem. I hovedsak å legge ut regler for veien.

Så jobber vi med datavitenskap. Vi har snakket om maskinlæring og topp moderne teknikk og å forbedre modellene og optimalisere dem over tid. Microsoft har et datasikkerhetsmøte en gang i året der vi inviterer våre konkurrenter, andre store teknologiselskaper som IBM, Facebook og Netflix til å komme. Ingen deler hemmeligheter, bedriftshemmeligheter. Det det handler om er smarte forskere som vet at det er viktig å forsvare demokrati og forsvare informasjon. Kommer sammen, deler topp moderne tankegang slik at vi alle kan bli bedre.

Cybersecurity-strategiforskning: Vanlige taktikker, problemer med implementering og effektivitet (Tech Pro Research)

Dan Patterson: Hjelp meg med å forstå. Jeg vet at jeg stiller noen av de samme spørsmålene på forskjellige måter. Ta meg fem år fremover. Hjelp meg å forstå både truslene om fremtiden, så vel som den defensive taktikken som vil bli utplassert i fremtiden.

Diana Kelley: Det er sannsynlig at truslene i fremtiden vil utnytte mer og mer fordel av de ni milliarder enhetene som kommer på nettet. Den angrepetjenesten er veldig bred. Ser på en skatt der de ondsinnede skuespillerne skal prøve å komme seg inn hvor som helst de kan, enten det er din brødrister. Dette hørtes ut som fantasi for 20 år siden da jeg var i bransjen. Nå har vi faktisk smarte brødristere. Brødristeren din, bilen din, garasjeporten din, babymonitoren. I virksomheten: heiser, bygningsautomatiseringssystemer, for eksempel varmesensorer, brannundertrykkelse i datasentre. Alle disse ser på utvidelsen av angrepsoverflaten, det vil være der jeg mistenker at angriperne kommer til å gå oftere. Hva med oss? Hva med forsvarerne? Dette er grunnen til at skyen er et sikkerhetskrav, fordi vi ser denne spredningen av disse enhetene, vi må ha et sted å kunne styre og observere og overvåke den aktiviteten. Og også, så raskt som mulig for å iverksette tiltak hvis mulig. Når du begynner å se kraften i skyen, er det der du kan se denne veldig raske, raske svingen.

Når det for eksempel er en forsvarsverden, har vi hatt situasjoner der en enhet og en del av verden møter et skadelig programvare og blir identifisert. Da kan signalet gå opp i skyen og alle forsvarsenhetene blir nå beskyttet mot den ondsinnede programvaren. Før den kan spre seg, får du den utryddet, og du får den sperret. Når vi får disse ni milliardene enhetene hvert år, vil det være veldig viktig å kunne identifisere det raskt og få løsningen så raskt som mulig.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com