Mer enn halvparten av påloggingsforsøk på sosiale mediekontoer er uredelig

De fem øverste måtene folk blir svindlet på sosiale medier De fleste av disse virker åpenbare, men de skjer fremdeles hele tiden.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Plattformer for sosiale medier er nå store mål for kriminelle som ønsker å gjøre en rask hit, ifølge Arkose Labs Q3 Fraud and Abuse-rapport som ble utgitt mandag. Rapporten fant at mer enn halvparten (53%) av innloggingstrafikken på sosiale medier er uredelig, og 25% av alle nye kontosøknader på sosiale medier er svindel.

Rapporten var basert på 1, 2 milliarder brukertransaksjoner inkludert kontoregistreringer, pålogginger og betalinger fra finansielle tjenester, e-handel, reiser, sosiale medier, spill og underholdning. Ved å analysere disse øktene, så vel som angrepsmønstre, fra april til juni 2019, bestemte rapporten hvor alvorlig en trusselvektor sosiale mediesider har blitt.

Bekjempe phishing-angrep på sosiale medier: 10 tips (gratis PDF) (TechRepublic)

I 2021 anslås cyberkriminalitet til å koste verdensøkonomien mer enn $ 6 billioner i skader, noe som erstatter de årlige kostnadene ved naturkatastrofer og den globale narkotikahandel.

"Vi er i en tid der online identitet, intensjoner, virksomhet, beregninger og innhold alle kan bli forfalsket. Dette kan ha alvorlig sikkerhet og økonomiske konsekvenser for enhver virksomhet med online tilstedeværelse, spesielt når de prøver å balansere risikostyring med levering av eksepsjonell kundeopplevelse, "sa Kevin Gosschalk, administrerende direktør i Arkose Labs, i en pressemelding. "I mellomtiden blir risikolandskapet raskt mer komplekst fordi svindlere har lett tilgang til sofistikerte verktøy og ressurser. Dette betyr at de kan finjustere angrepsmønstrene deres så lenge de forblir lønnsomme."

Sosiale medier er avgjørende for bedrifter som prøver å nå store målgrupper, men denne digitale veksten gir muligheter for nettangrep. Mer enn 75% av angrepene på sosiale medier blir utført av automatiserte roboter, viser rapporten, med innloggingsangrep dobbelt så stor sannsynlighet for å bli angrepet enn kontoregistreringer.

Svindlere som bruker storskala botsangrep håper å stjele informasjon, spre spam, distribuere sosiale medier propaganda og starte sosiale ingeniørkampanjer, sa Gosschalk i utgivelsen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan beskytte deg selv og din organisasjon mot digital identitetssvindel på TechRepublic.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli en cybersecurity-proff: Et jukseark (TechRepublic)
  • Mastermind con man bak Catch Me If You Can snakker cybersecurity (TechRepublic download)
  • Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium)
  • Online sikkerhet 101: Tips for å beskytte personvernet ditt mot hackere og spioner (ZDNet)
  • De beste passordlederne i 2019 (CNET)
  • Cybersecurity og cyberwar: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: bigtunaonline, Getty Images

© Copyright 2020 | mobilegn.com