Nesten 60% av virksomhetene har opplevd datainnbrudd de siste tre årene

Hva å inkludere i en virksomhets cybersecurity-plan På RSA 2019 diskuterte Steve Martino fra Cisco de viktigste nettbaserte sikkerhetstruslene virksomheter står overfor, og hvordan de kan hjelpe ansatte med å forbedre sikkerhetsstillingen.

Mer om cybersecurity

 • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
 • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
 • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

I ånden av oktober som den 16. årlige nasjonale bevissthetsmåned for cybersikkerhet, beskrev en fersk Bitdefender-studie cybersikkerhetsforholdene til usikkerhetsselskaper over hele kloden. Rapporten fant at brudd på nettets sikkerhet fortsetter: 57% av selskapene har opplevd et brudd de siste tre årene, og 24% har allerede fått et brudd halvveis i 2019.

Bitdefender er hakket av! rapport, som ble utgitt på tirsdag, undersøkte mer enn 6000 fagfolk innen infosek globalt for å avgjøre hvor vellykkede nåværende cybersecurity-tiltak er, og hvordan du kan forbedre dem.

Spesiell rapport: En vinnende strategi for cybersecurity (gratis PDF) (TechRepublic)

Mens flertallet av IT-arbeidere vurderte organisasjonenes cybersikkerhet som veldig bra (57%) eller god (24%), omtalte rapporten dagens trusselmiljø som et "minefelt."

Cyberattacks som utgjorde den største trusselen mot organisasjoner i 2019 inkluderte phishing (36%), trojanere (29%), ransomware (28%), juridiske og compliance-risikoer (28%), usendt programvare (24%), DDoS-angrep (24% ) og trusler på sosiale medier (22%).

Mens antallet selskaper som lider av datainnbrudd har gått noe ned de siste tre årene, ifølge 36% av fagfolkene i infosec, mener de at selskapene deres for øyeblikket står overfor et nettangrep uten å vite det.

Når nye teknologier dukker opp, følger nye trusselvektorer, noe som legger betydelig belastning for fagfolk i infosec. Mer enn halvparten (58%) av de ansatte sa at de er bekymret for organisasjonens cybersecurity-beredskap, og 49% sa at de mister søvn over det, fant rapporten.

Ledere i C-suite hjelper ikke: 57% av fagfolk i infosec sa at nøkkelledere er de som minst sannsynlig overholder selskapets cybersecurity-policy. Dette problemet, forsterket med at 73% av organisasjonene er under ressurser, er plagsomt for ansatte.

Livress Arsene, global cybersecurity-forsker ved Bitdefender, sa: "Ressurser er en slik belastning at 53% av fagfolk i infosec har tenkt å forlate jobben sin på grunn av underressurser i form av ansatte. "Ressurser er faktisk en slik bugbear at infosec-proffene sier at de viktigste hindringene for organisasjonenes styrke sin cybersecurity-holdning er mangel på budsjett og mangel på dyktig personell."

For å hjelpe selskaper bedre med å forberede seg på utvikling av cyberattacks, identifiserte rapporten følgende nøkkelkomponenter i en god cybersecurity-strategi:

 • Dann et spesifikt sikkerhetsoperasjonssenter (SOC) for å overvåke trusler 24/7
 • Reager så raskt som mulig mot netttrusler
 • Lag en smart deteksjonsstrategi ved bruk av nettverkstrafikkanalyse og antimalware-teknologi
 • Legg vekt på løpende sikkerhetstrening for ansatte
 • Prioriter sikkerhet i selskapets teknologibudsjett

For mer informasjon om Cybersecurity: Slik bruker firmaer budsjettet i år på TechRepublic.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • Hvordan bli en cybersecurity-proff: Et jukseark (TechRepublic)
 • Mastermind con man bak Catch Me If You Can snakker cybersecurity (TechRepublic download)
 • Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium)
 • Online sikkerhet 101: Tips for å beskytte personvernet ditt mot hackere og spioner (ZDNet)
 • De beste passordlederne i 2019 (CNET)
 • Cybersecurity og cyberwar: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Ronnie Chua, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com