Nettverkssikkerhet er den største IT-bekymringen for SMB, men de færreste har sikkerhetsmessige fordeler for ansatte

Hvordan koble en macOS-enhet til en SMB-aksje Har nettverket ditt delte mapper fra enten en Linux- eller Windows-maskin, og bruker du en macOS-enhet? I så fall, her er prosessen med å koble til disse aksjene.

SMB er like sannsynlig, om ikke mer, enn store bedrifter som skal målrettes av nettkriminelle, ifølge en tirsdag-rapport fra Untangle. SMB er imidlertid mye mindre rustet til å takle resultatene av et vellykket brudd.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Mindre enn 30% av de 350 globale SMB-respondentene har en IT-sikkerhetspersonell, og 50% fordeler IT-sikkerhetsansvar på tvers av andre roller, ifølge en pressemelding om rapporten. Tilsvarende fant rapporten at mange SMB-er har et underfinansiert sikkerhetsbudsjett.

Rapporten fant at brannmur / nettverksproblemer var den største bekymringen for SMB, spesielt når de begynner å distribuere infrastruktur til skyen og gi tilgang til større antall enheter på tvers av nettverk.

Omtrent 47% av de spurte bemerket at deres organisasjon hadde begrensninger i sikkerhetsbudsjettet. I tillegg rapporterte 37% at organisasjonen deres mangler tiden som trengs for å forske og forstå nye trusler.

Halvparten av organisasjonene bemerket at de hadde budsjetter på $ 5000 per år eller mindre, ifølge rapporten. Halvparten av disse hadde imidlertid under 1000 dollar per år å bruke på sikkerhet.

Av organisasjoner som opplevde et nettangrep det siste året, opplevde 33% phishing-angrep, 27% malware og 15% ransomware.

"SMB har mindre kompetanse og færre dollar å dedikere til IT-sikkerhet, men de er det primære målet for et økende antall phishing og malware trusler, særlig når de går mot mer skybaserte verktøy, " Scott Devens, administrerende direktør i Untangle, sa i løslatelsen. "Denne rapporten bekrefter at SMB er i stort behov for enkle å distribuere, intuitive løsninger for å beskytte nettverkene deres som ikke krever ansettelse av ekstra personell eller tidskrevende forpliktelser fra eksisterende stab."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • SMB er like mye, om ikke mer, sannsynlig å oppleve et nettangrep enn store bedrifter, ifølge en rapport fra Untangle.
  • Rapporten fant også at mange SMB-er mangler midlene som trengs for å skvise sikkerhetstruslene sine.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com