Nei, Alexa spionerer ikke på deg, men vær forsiktig med sensitive samtaler

Topp 5 måter å bruke Amazon Echo på jobben Amazon Echo, eller Alexa, har kommet på vei siden introduksjonen. Her er fem situasjoner der det er veldig praktisk å ha Alexa på skrivebordet.

I en rapport fra KIRO TV hevder et par i Portland at deres Amazon Echo-smarte høyttaler spilte inn en samtale og overførte samtalen til noen i kontaktlisten deres - en ansatt i paret - i Seattle.

Eieren av Echo - som bare ble identifisert som Danielle i den opprinnelige rapporten - fortsatte med å koble fra Echo-enhetene i hjemmet deres, som ble brukt til å kontrollere ulike smarte hjemmeenheter, og kontaktet Amazon. Danielle søker refusjon for enhetene fra Amazon, en forespørsel som selskapet ennå ikke har sagt ja til.

I følge Danielle indikerte Amazons supportagent at "ingeniørene våre gikk gjennom loggene dine, og de så nøyaktig hva du fortalte oss, de så nøyaktig hva du sa skjedde, og vi beklager." I følge rapporten hevder hun også at støtteagenten "unnskyldte seg som 15 ganger i løpet av 30 minutter." Den opprinnelige rapporten indikerer at "enheten ikke rådgav henne hørlig om at den forberedte seg til å sende innspillingen, noe den er programmert til å gjøre."

Det poenget er mistenkt. Amazon bekreftet at Echo sendte samtalen til personen i kontaktlisten, men emnet for KIRO-historien og Amazon er forskjellige i play-by-play. Amazons uttalelse til søsternettstedet ZDNet om problemet indikerer at Echo smarthøyttaleren ga hørbar tilbakemelding to ganger i løpet av dette hendelsesforløpet:

Ekko våknet på grunn av et ord i bakgrunnssamtalen som hørtes ut som 'Alexa'. Deretter ble den påfølgende samtalen hørt som en "send melding" -forespørsel. På hvilket tidspunkt sa Alexa høyt 'Til hvem?' På hvilket tidspunkt ble bakgrunnssamtalen tolket som et navn i kundens kontaktliste. Alexa spurte da høyt, 'kontaktnavn, ikke sant?' Alexa tolket deretter bakgrunnssamtale som 'riktig'. Så lite sannsynlig som denne hendelsesstrengen er, vurderer vi alternativer for å gjøre denne saken enda mindre sannsynlig.

Mens KIROs opprinnelige historie er individuell, har en rekke presisjonsproblemer, som gjør at påstander om denne hendelsen mistenkes. Rapporten hevder "den innspilte lyden ble sendt til telefonen til en tilfeldig person i Seattle, som var i familiens kontaktliste." Denne uttalelsen er i strid med seg selv. Uten forklaring trekker rapporten merkelig ut at Portland og Seattle er 176 mil fra hverandre, noe som antyder at avstanden på en eller annen måte er en faktor i hvordan enheten fungerer. På ingen måte i den opprinnelige rapporten er enheten korrekt identifisert som en Amazon Echo, og indikerer ikke hvilken modell, eller hvor mange enheter som ble brukt av historien. (Danielle holdt opp fire Echo Dot-enheter i et videointervju med KIRO.)

Naturen til selve Echo Dot øker også komplikasjonene. Denne modellen er i stand til å gi ut lyd til en ekstern høyttaler gjennom en 3, 5 mm lydkabel. Hvis en høyttaler var festet til Echo Dot, men slått av, ville det vært umulig for eierne å høre lydmeldingen. Den opprinnelige rapporten nevner ikke denne muligheten.

For å være sikker, har Amazon et Alexa-problem. New York Times teknologiske spaltist Farhad Manjoo skrev i februar om en hendelse der Echo Dot hans gråt "som et barn som skrek i en skrekkfilmdrøm." Amazon gjorde også endringer i hvordan Alexa fungerer i mars etter at en mengde rapporter indikerte at Alexa-drevne enheter lurte tilfeldig, tilsynelatende upåvirket. Når det er sagt, å oppleve en avvik bør ikke be brukerne om å avkrefte et helt produktøkosystem. Det er bemerkelsesverdig at Stone Temple sin nylige forskningsrapport indikerer at smarte assistenter blir bedre på det de gjør.

Selv om detaljene i KIRO-rapporten ikke er entydige om hvem som har feil, er det fortsatt at Amazon Alexa alltid lytter. Dette betyr ikke at brukere bør skynde seg å bli kvitt Echo-enhetene sine, men profesjonelle kan være lurt å være ekstra forsiktig når de diskuterer sensitive forretningsforhold rundt enheten.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Et par i Portland hevder at deres Amazon Echo-smarte høyttaler spilte inn en samtale og overførte samtalen til noen i kontaktlisten deres.
  • Amazon bekreftet at Echo sendte samtalen, selv om selskapet insisterer på at Alexa ga hørbar tilbakemelding, som emnet i rapporten benekter forekom.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com