OnePlus 6 brukere: Ansiktslåsning er ikke sikker nok til å beskytte enheten din, og det er derfor

OnePlus 6 smarttelefon første utseende og maskinvarespesifikasjoner TechRepublic's Teena Maddox tar en første titt på OnePlus 6 smarttelefon, som har en Snapdragon 845 SoC, 6, 28-tommers AMOLED-skjerm, og et dobbeltkameraoppsett med 16MP og 20MP sensorer.

OnePlus står overfor kritikk etter at en video ble lagt ut på Twitter og viser en enkel måte å omgå ansiktslåsingsfunksjonen på sin nye OnePlus 6-enhet. Autentiseringsmetoden blir overraskende lurt av bare et bilde av eieren av enheten, og Twitter-brukeren rikvduijn postet en annen kommentar som merket at selv et svart-hvitt bilde av personen jobbet.

Sikkerhetsfeil i ansiktslåsningsteknologier har blitt oppdaget med nesten hver nye utgivelse. Android-telefoner var tilbøyelige til å bli slått av bilder da Google avduket den med Android 4.0, og smarttelefonprodusenter fortsetter å slite med hvordan de skal få frontvendte kameraer til å fortelle forskjellen mellom et menneskelig ansikt og et bilde av en person.

Både Apple og Samsung har funnet måter rundt det med sine siste utgivelser, men Samsung lar deg ikke låse opp visse apper med bare face ID.

Som svar på kontroversen erkjente OnePlus feil i systemet og ba kundene sine om å bruke passord, PIN-numre eller skanneren for tommelavtrykk for deres egen sikkerhet.

"Vi designet Face Unlock rundt bekvemmelighet, og mens vi iverksatte tilsvarende tiltak for å optimalisere sikkerheten, anbefalte vi alltid at du bruker et passord / PIN / fingeravtrykk for sikkerhet, " sa representanter for OnePlus til Phone Arena. "Av denne grunn er Face Unlock ikke aktivert for sikre apper som bank eller betaling. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre all vår teknologi, inkludert Face Unlock."

I følge Engadget og Android Police mislykkes teknologien fordi den ikke tar et 3D-kart over et ansikt eller utfører en irisskanning for å sikre at et ansikt er foran det.

"I stedet for å kartlegge ansiktsstrukturer i en 3D-modell per iPhone X, bestemmer OnePlus 6s ansiktslåsing avstanden mellom forskjellige områder i ansiktet ditt, og sammenligner dette bildet med den opprinnelige skanningen, " rapporterte Engadget.

Face Unlock er tilgjengelig på både OnePlus 5T og den nye OnePlus 6. Generelt sett har forskere vært i stand til å hacke de fleste ansiktsidentifiseringsprogrammer, til og med den høyt publiserte på iPhone X. Til tross for hva de fleste selskaper fortsetter å hevde, er den feil ID programvare skal nesten alltid være ledsaget av passord eller annen beskyttelse.

Cybersecurity-ekspert Leigh-Anne Galloway fortalte søsternettstedet ZDNet i fjor at teknologier som disse vil fortsette å gjøre en betydelig mengde feil når de forbedrer seg over tid.

"For å få et pålitelig autentiseringssystem, må du være i stand til å måle og sammenligne noen unike fysiologiske funksjoner, " sa Galloway til ZDNet. "Men hvis du får disse funksjonene fra en smarttelefon eller en annen enkel enhet, betyr det bilder med skjelvkvalitet og stemmes bakgrunnsstemmer. Denne typen biometrisk autentisering vil gjøre mange feil."

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Face Unlock for OnePlus 5T og den nye OnePlus 6 kan enkelt omgås ved hjelp av et bilde av enhetseieren.
  • OnePlus anbefaler at alle brukere har et passord eller PIN-kode for å beskytte seg hvis de bruker Face Unlock-funksjonen.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com