Bare 26% av amerikanske selskaper som betalte ransomware-angripere hadde filer ulåst

Nå vil hackere ha pengene dine, og dine data. I et trekk som signaliserer data er mer verdifullt enn kontanter, krever nettfiskere og ransomware. Cyber-angripere krever nå sensitiv firmainformasjon, sier Danny Palmer, ZDNet.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • 45% av de amerikanske selskapene som ble truffet med et ransomware-angrep betalte hackerne, men bare 26% av dem hadde filene sine ulåst. - SentinelOne, 2018
  • Gjennomsnittlig estimert virksomhetskostnad som et resultat av et ransomware-angrep, inkludert løsepenger, arbeidstap og tidsbruk på å svare, er mer enn $ 900 000. - SentinelOne, 2018

Angrep på Ransomware fortsetter å øke, og organisasjoner som betaler hackerne i håp om å låse opp filene sine, finner seg ofte både uten hell og ofre for fremtidige angrep, ifølge en ny rapport fra sikkerhetsfirmaet SentinelOne.

Cirka 45% av amerikanske selskaper som ble rammet med ransomware i fjor, betalte minst ett løsepenger, ifølge rapporten. Imidlertid var det bare 26% av de som faktisk fikk låst opp filene sine etterpå. Videre ble organisasjoner som betalte løsepenger målrettet og angrepet igjen 73% av tiden, fant rapporten.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Det amerikanske departementet for hjemlandssikkerhet fraråder selskaper å betale løsepenger, ettersom det oppmuntrer forretningsmodellen, ifølge søstersiden vår ZDNet. Imidlertid erkjenner teknologiledere at det ofte er lettere å betale løsepenger og få systemet ditt opp igjen og gå raskt i stedet for å undersøke, rapporterte ZDNet.

Omtrent 44% av de 500 bedriftssikkerhetspersonell som ble undersøkt for rapporten, sa at ansatte har betalt løsepenger uten involvering eller sanksjon fra IT- eller sikkerhetsteam. USA betaler også gjennomsnittlig høyere løsepenger enn noen annen region i verden. Rapporten fant: Gjennomsnittsverdien på løsepenger som ble betalt av amerikanske selskaper var $ 57.088, sammenlignet med et globalt gjennomsnitt på $ 49.060.

Gjennomsnittlig estimert virksomhetskostnad som et resultat av et ransomware-angrep - inkludert løsepenger, arbeidstap og tidsbruk på å svare - er mer enn $ 900 000, viser rapporten. Amerikanske ansatte dedikerte i gjennomsnitt 44 timer til å svare på ransomware-infeksjoner, la den til.

Når det gjelder roten til angrepene, sa 53% av amerikanske organisasjoner som ble smittet med ransomware i fjor at de beskyldte legacy antivirus (AV) beskyttelse for ikke å forhindre angrepet, fant rapporten. Nesten syv av ti av disse selskapene sa at de har erstattet eldre AV med forbedret sluttpunktbeskyttelse for å forhindre fremtidige ransomware-infeksjoner, og 96% av de som ble angrepet sa at de var sikre på at de kunne forhindre fremtidige angrep.

"Angripere avgrenser kontinuerlig ransomware-angrep for å omgå arv AV og for å lure uvedkommende ansatte til å infisere deres organisasjon, " sa Raj Rajamani, visepresident for produkter i SentinelOne, i en pressemelding. "Å betale løsepenger er heller ikke en løsning - angripere behandler betalende selskaper som en minibank, gjentar angrep når betaling er utført."

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com