Bare 9% av bedriftene advarer ansatte om IoT-risiko

IoT og sikkerhetsutfordringene som teknologiselskaper står overfor Ciscos Michele Guel, Distinguished Engineer og Chief Security Architect, diskuterer IoT og hvordan virksomheter jobber for å sikre IoT-infrastrukturen.

Unsecured Internet of Things (IoT) enheter skaper store problemer for organisasjoner over hele landet, ifølge en fersk rapport fra Ponemon Institute og Santa Fe Group.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

IoT-relaterte datainnbrudd spesifikt forårsaket av en usikret IoT-enhet eller applikasjon økte fra 15% i 2017 til 26% det siste året, fant rapporten. Det er mulig at dette tallet faktisk er større, ettersom de fleste organisasjoner sa at de ikke er klar over alle usikre IoT-enheter eller applikasjoner i deres miljø, eller introdusert av tredjepartsleverandører, bemerket den.

Til tross for denne risikoen, sa bare 9% av selskapene at deres organisasjoner for tiden informerer og utdanner ansatte og tredjeparter om farene som IoT-enheter har skapt.

Flertallet av de undersøkte organisasjonene mangler sentralisert ansvarlighet for å adressere og styre IoT-risiko, ifølge rapporten. Bare 21% av styremedlemmene rapporterer at de er sterkt engasjert i sikkerhetspraksis, og forstår tredjeparts- og nettbasert sikkerhetsrisiko generelt. Rundt en tredjedel (32%) av de spurte organisasjonene sa at ingen enkeltperson eller avdeling er ansvarlig for å styre eller implementere korrigerende tiltak for å styre IoT-risikoer, viser rapporten.

Kanskje på grunn av dette sa mer enn 80% av organisasjonene at de tror dataene deres vil bli brutt i løpet av de neste to årene, fant rapporten.

"Denne studien viser at det ikke lenger er et spørsmål om, men når og styremedlemmer i organisasjoner må følge nøye med på problemet med risiko når det gjelder å sikre en ny generasjon IoT-enheter som har funnet veien inn i nettverket, arbeidsplassen og forsyningskjede, "sa Cathy Allen, grunnlegger og administrerende direktør i Santa Fe Group, i en pressemelding. "Studien viser at det er et gap mellom proaktiv og reaktiv risikostyring. Tiden for å ta opp dette problemet er nå og ikke senere."

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du sikrer IoT-enheter: 6 faktorer du må vurdere på TechRepublic.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com