Del 3: Frank Abagnale, kjent mann og inspirasjon for Leonardo DiCaprio filmkarakter, tilbyr råd til hackere

Den berømte con mannen Frank Abagnale gir råd til hackere Frank Abagnale, inspirasjonen bak hitfilmen, Catch Me If You Can, snakker med Tech Robepublics Karen Roby om farene ved innlegg i sosiale medier.

I del tre av TechRepublics firedeler serie "Mastermind con man behind Catch Me If You Can talks cybersecurity", satte TechRepublics Karen Roby seg sammen med Frank Abagnale, den berømte con mannen vendte FBI Academy instruktør som inspirerte Leonardo DiCaprios rollefigur i filmen Catch Me Hvis du kan, for å diskutere farene ved sosiale medier.

Mer om cybersecurity

 • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
 • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
 • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Følgende er et redigert utskrift av intervjuet deres som ble holdt på Louisville Bowman Field Regional Airport.

Mastermind con man bak Catch Me If You Can snakker cybersecurity (gratis PDF) (TechRepublic)

Sosiale medier risikerer

Frank Abagnale: Du må alltid huske at det du sender opp i skyen holder seg i skyen. Så det er liksom Facebook. Jeg sier til mange unge at hvis FBI skal ansette deg i morgen, vil de gå til Facebook-siden din. Og hvis det er et bilde av deg naken på stranden med en haug med medikamentutstyr over hele kroppen, og vinflasker og whiskyflasker, nei, vil de ikke ansette deg.

Og de fleste Fortune 500-selskaper går til Facebook, omtrent 70% av dem, og de tar beslutninger om å ansette omtrent 55% på det de ser, det de leser. Så jeg forteller dem at det du sier på Facebook - det du legger ut på Facebook - forblir på Facebook. Du kan slette den, du kan slette den, du kan lukke kontoen, men den vil alltid kunne hentes.

"Hvis det er et bilde av deg naken på stranden med en haug medikamentutstyr over hele kroppen, og vinflasker og whiskyflasker, nei, vil de ikke ansette deg." Frank Abagnale

Så jeg husker alltid unge mennesker før du legger ut, før du avgir en uttalelse, og spør deg selv: "Vil jeg at arbeidsgiveren min om 10 år skal se det? Eller skolen for opptak der jeg skal søke på college for å se det, eller les det jeg sa? "

Og det er veldig viktig i dag, og det er slik jeg ser på skyen - at alt du gjør forblir der oppe. Så en modell som sender opp nakenbilder av seg selv på nettet tror aldri at 15 år senere kommer de ned igjen, og at noen kommer til å se bildene. Jeg tror folk må være veldig smarte med hva de gjør på nettet, og hva de sier på nettet, for å vite at det alltid kan hentes når det går på nettet.

Frank Abagnale

Jeg forteller alltid unge mennesker at folk liker å fortelle deg at livet er kort, men sannheten er at livet er veldig langt. Noen fra min generasjon kan leve inn på nittitallet. Visstnok vil min sønns generasjon sannsynligvis leve å være over hundre. Så når du gjør en feil i livet og når du mishandler noen, når du jukser på noen, når du lyver for noen, når du bedrar noen, betyr disse tingene ingenting når de finner sted. Men år senere kommer de tilbake for å hjemsøke deg, og du begynner å angre på at du var så bølle. Du angrer på at du gjorde disse tingene, eller at du mishandlet noen, men du må nå leve med det i mange, mange år utover det, og du glemmer det ikke. Det kommer tilbake til å plage deg. Jeg lever med det jeg gjorde som en belastning i livet mitt. Selv om jeg har gjort alle tingene jeg har gjort, er det fremdeles en belastning i livet mitt, og jeg tenker på det hele tiden. Og jeg skulle ikke ønske det på min verste fiende.

Så jeg ber alltid folk om å bare tenke før du gjør noe og spør deg selv: "Vil jeg virkelig gjøre dette?" Hvis du gir deg et øyeblikk, en tanke, ville du sannsynligvis ikke gjort det. Og Kevin Mitnicks i verden, han viste seg å være i orden. Jeg møtte ham for mange år siden da han startet.

"Du kan slette den, du kan slette den, du kan lukke kontoen din, men den vil alltid kunne hentes." Frank Abagnale

Problemet er at mange mennesker som sier: "Jeg var den største hackeren i verden, og jeg gjorde dette, og nå skulle Microsoft ansette meg. IBM bør ansette meg." Du må tjene den tilliten. Du kan ikke bare forvente at noen selskaper vil si: "Ja, jeg vet at du er en god hacker, men hvordan kan jeg stole på at du setter deg i selskapet mitt foran all denne informasjonen og dataen?"

Så det er det jeg mener. Det tok meg år i FBI å tjene tilliten til agentene og menneskene jeg jobbet med i regjeringen.

Og så sier jeg til folk: "Ja, gå inn for det." Men ikke forvent at noen banker kommer til å åpne døren i morgen og si: "Ja, kom inn." Det kommer ikke til å skje. Du må virkelig jobbe med å ville forandre livet ditt.

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Skuespiller Leonardo DiCaprio spilte Frank Abagnale i blockbuster-filmen Catch Me if You Can .

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Et liv som passer for Hollywood

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Karen Roby: Hvor nøyaktig var filmen ( Catch Me If You Can ) når han fremstilte livet ditt og tingene du gjorde?

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Frank Abagnale: Jeg trodde at han regissør Steven Spielberg holdt seg veldig nær historien. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Det var første gang han noensinne har laget en film om en ekte, levende person, så han var veldig forsiktig med det. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Byrået hadde en informasjonsoffiser på settet under hele filmingen for å sørge for at han holdt seg nøyaktig til hva byråets side av historien var. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg trodde han gjorde det. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Han forandret mindre ting som virkelig ikke var relevante for livet mitt. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Da jeg så filmen, valgte han å fremstille meg som eneste barn. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg har to brødre og en søster. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">I det virkelige livet giftet moren meg aldri på nytt, men han får henne til å gifte seg i filmen. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">I det virkelige liv så jeg aldri faren min en gang jeg løp bort, men i filmen følte han Spielberg det var viktig for meg å gå tilbake og snakke med faren min, som ble spilt av skuespilleren Christopher Walken, for publikumsformål.

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">"Jeg vet at folk er fascinert av alle tingene jeg gjorde for 50 år siden. Men jeg er fascinert hver eneste dag i livet mitt." Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Frank Abagnale

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg slapp unna flyet, men rømte fra kjøkkengalleriet der de betjente flyet og tok med maten videre. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Han fikk meg til å gå på toalettet og gå ned på toalettet. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg tenker: "Jeg var desperat, men ikke så desperat." Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Og det var en scene der da byrået tok meg ut av fengselet for å gå på jobb med FBI, jeg dro til feltkontoret i Washington, og det er sant. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">De sto alle opp. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">De var veldig motvillige over at jeg var der, men jeg forlot aldri. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Han har en scene som jeg har på meg uniformen og så kommer jeg tilbake. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Han har blitt spurt om det, og han sa at han prøvde å etablere med publikum at jeg hadde gjort meg opp for å faktisk gå rett ut. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Men det skjedde aldri. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Og så tok det mange, mange år å bygge troverdighet i byrået. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg gikk tilbake da det ikke var kvinner, det var ingen minoriteter. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Det var bare hvite menn som var fra Harvard og Yale, og vi fikk regnskapsførere, advokater og så videre.

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Men det har vært fantastisk. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg ser tilbake på livet mitt nå, jeg ble akkurat 71 år i april, og jeg vet at folk er fascinert av alle tingene jeg gjorde for 50 år siden. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Men jeg er fascinert hver eneste dag i livet mitt. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg har vært gift med min en eneste kone i 43 år, brakt tre fantastiske sønner til verden. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Min eldste gutt er en FBI-agent som feirer 14 år i byrået. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Han fører tilsyn med kidnappingsteamet vårt fra Quantico. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg har jobbet med regjeringen min i fire tiår. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg har gjort mange ting over hele verden for å utvikle teknologi, papir og plast, og nå mer til programvare, som ingen passord.

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Så jeg ser tilbake og tenker: "For et fantastisk land at jeg gjorde tingene jeg gjorde. Jeg gikk i fengsel, betalte gjelden min, og jeg var i stand til å komme ut og endre hele livet og gjøre noe veldig positivt med livet mitt. " Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Så jeg er alltid veldig takknemlig for at jeg er amerikaner, og jeg bor i et flott land.

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Karen Roby: Og du har vært til tjeneste for så mange.

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Frank Abagnale: Så mange selskaper og regjeringer, og ikke bare vår egen regjering, den britiske regjeringen, andre regjeringer over hele verden, den australske regjeringen. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg ser tilbake på livet mitt, og kan ikke tro at jeg gjorde de tingene. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg tenker egentlig ikke så mye på den andre tingen - jeg tror bare jeg var et barn som løp bort og fikk mye problemer, men det er akkurat det jeg gjorde etter det. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Og bare i Amerika kunne det skje.

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Leveres tirsdager og torsdager

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Registrer deg i dag

Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Se også

 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Den utrolige livshistorien til Frank Abagnale (TechRepublic) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag (TechRepublic) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Hvorfor Frank Abagnale, sikkerhetsekspert og inspirasjon for hitfilmen Catch Me if You Can, liker blockchain og liker ikke cryptocurrency (TechRepublic) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Famous con man slått cybersecurity ekspert oppfordrer kredittfrysing (TechRepublic)
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Hvordan bli en cybersecurity-proff: Et jukseark (TechRepublic) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">10 farlige appsårbarheter å passe på (TechRepublic nedlasting) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Online sikkerhet 101: Tips for å beskytte personvernet ditt mot hackere og spioner (ZDNet) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard) Actor Leonardo DiCaprio played Frank Abagnale in the blockbuster movieCatch Me if You Can.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
Actor Leonardo DiCaprio played a character based on Frank Abagnale in the movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Actor Leonardo DiCaprio played a character based on Frank Abagnale in the movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Skuespiller Leonardo DiCaprio spilte en karakter basert på Frank Abagnale i filmen Catch Me if You Can .

© Copyright 2020 | mobilegn.com