Offentlig sektor er en cyberattack-magnet, manuelle prosesser har skylden

Hvordan IT-automatisering kan bidra til å fylle gap i teknologiske talent På Gartner Symposium i 2018 forklarte Frank Melchiorre fra Advanced Systems Concepts, Inc. fordelene med IT-automatisering av virksomheter.

Cyberattacks gjennomsyrer den offentlige sektoren: 88% av den offentlige sektorenes organisasjoner har stått overfor minst ett cyberattack de siste to årene, ifølge en Tenable og Ponemon-rapport utgitt på tirsdag. Noen 62% av organisasjonene sa at de opplevde to eller flere, la rapporten til.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Rundt 65% av fagfolk i offentlig sektor er mest opptatt av angrep på infrastruktur for måloperasjonsteknologi (OT) og Internet of Things (IoT), viser rapporten. denne bekymringen er garantert, mens nesten halvparten (46%) av disse organisasjonene opplever angrep som involverer OT eller IoT.

"Denne informasjonen avslører at truslene mot kritisk infrastruktur ikke lenger er teoretiske. De har blitt en sterk virkelighet som organisasjoner trenger å ta opp i dag, " sa Eitan Goldstein, seniordirektør for strategiske initiativer i Tenable, i pressemeldingen.

Hovedårsaken til at offentlig sektor er konsekvente ofre for nettangrep er på grunn av manuelle prosesser, viser rapporten. Omtrent 56% av de spurte sa at organisasjonene deres har en ulempe for å håndtere sårbarheter fordi de bruker manuelle prosesser. Og 51% sa at sikkerhetsteamene bruker mer tid på manuelle prosesser enn å svare på sikkerhetsproblemer - noe som forårsaker større etterslep, la rapporten til.

Organisasjoner ser etter automatisering for å forhindre angrep og bedre håndtere sårbarheter. Mer enn halvparten (55%) sa at de er i ferd med å distribuere eller planlegger å lansere AI- og maskinlæringsløsninger i løpet av de neste to årene, heter det i rapporten.

Automasjon har vist seg å være vellykket i mange bransjer. Salgsteam bruker for eksempel konsekvent automatisering for å fullføre markedsførings-, salg- og faktureringsoppgaver på en plattform. AI er også nyttig i helsevesenet for å spore data og la helsepersonell tilbringe mer tid sammen med pasienten.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære mer om hvordan automatisering kan hjelpe en organisasjons cybersecurity-innsats.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Majoriteten (88%) av organisasjoner i offentlig sektor opplever minst ett nettangrep hvert par år. - Ponemon og Tenable, 2019
  • 56% av organisasjonene klandrer manuelle prosesser for at de ikke er i stand til å håndtere sikkerhetssårbarheter. - Ponemon og Tenable, 2019

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com