Rapport: 77% av selskapene har ikke en konsekvent reaksjonsplan for nett-sikkerhet

Hvordan overvinne ansattes motstand mot nye nettbaserte sikkerhetsregler Å implementere en ny sikkerhetspraksis kan være vanskelig for ansatte. Merritt Maxim, fra Forrester Research, tilbyr noen tips om hvordan ledere kan forbedre vedtaket av denne innsatsen.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • I en studie av cyberresiliens, hadde 77% av de spurte ikke formell cyber security incident response plan (CSIRP) anvendt konsekvent på tvers av organisasjonen. - IBM, 2018
  • 57% av bedriftslederne sa at det tar lengre tid å løse cyberhendelser, og 65% sa at alvorlighetsgraden av angrep øker. - IBM, 2018

Til tross for den raske spredningen av nye cybertrusler, innrømmet 77% av bedriftslederne at de ikke har en formell plan for nettbasert sikkerhet (CSIRP) som brukes konsekvent i deres organisasjon.

Denne statistikken kommer fra en ny IBM-rapport om nettbarhetssikkerhet - en studie av 2800 sikkerhets- og IT-fagpersoner fra hele verden - utgitt onsdag. Selv om en CSIRP-form kan betraktes som en kjernedel av nettberedskapen, sa nesten halvparten av de spurte at deres svarplan er uformell eller ad hoc, hvis den overhodet eksisterer.

Selv om et flertall av de spurte ikke hadde en formell plan som ble anvendt ordentlig i sin virksomhet, mente 72% at de var mer motstandsdyktige mot cyber i dag enn de var på samme tid i fjor. Av de som følte seg sikre på deres motstandskraft, sa 61% at det skyldtes deres evne til å ansette dyktige sikkerhetspersonell.

Men som enhver sikkerhetsekspert vet, trenger en organisasjon de rette menneskene og de riktige verktøyene for å holde seg trygge. Tilsynelatende følte mange respondenter det på den måten, da 60% sa at en mangel på investeringer i neste generasjonsteknologi som kunstig intelligens (AI) og maskinlæring holdt dem tilbake fra å oppnå riktig motstandskraft mot cyberattacks.

Til tross for denne tilliten, sa 57% at det tar lengre tid å løse cybersikkerhetshendelser enn tidligere. I tillegg sa 65% alvorlighetsgraden av nettangrep øker. Og det som gjør dette verre er at bare 31% hadde riktig budsjett på plass for å øke sikkerhetsevnen.

"Organisasjoner føler seg kanskje mer Cyber ​​Resilient i dag, og den største grunnen til at det var ansett dyktig personell, " sa Ted Julian, medgründer av IBM Resilient, i en pressemelding. "Det er like viktig å ha det rette personalet på plass, men det er like viktig å bevæpe dem med de mest moderne verktøyene for å styrke arbeidet."

Mangelen på riktig sikkerhetsplanlegging kan også ramme disse virksomhetene i lommebøkene. En kostnad for en dataovertredelsesundersøkelse fra 2017, også fra IBM, fant at et datainnbrudd i gjennomsnitt vil koste omtrent en million dollar mindre hvis offeret kunne inneholde det innen 30 dager.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com