Nødvendige OEM-sikkerhetsoppdateringer kan gjøre Android-enheter bedre for bedriften

Android P: Hva du trenger å vite Her er oversikten om Android P, inkludert oppdateringer til Google Assistant, en ny funksjon som forbedrer batteriets levetid og mer.

Lapping har lenge vært et problem for Android-enheter, med uberegnelige utrullinger av større versjonsoppdateringer på OEM-er. Mens Project Treble, som ble kunngjort i fjor, var ment å løse dette problemet, øker Google nå kravene til sikkerhetsoppdatering for OEM-er, kunngjorde sjefen for Android-plattformsikkerhet David Kleidermacher på I / O-utviklerkonferansen fredag.

"Vi har prøvd å gjøre Android bare enklere å lappe, " sa Kleidermacher i foredraget. "Hos Google har vi en ganske jevn track record i mange år nå hver eneste måned som leverer disse lappene til markedet. Vi ønsker å sørge for at alle Android OEM-er leverer oppdateringer regelmessig til enhetene sine, ikke bare Googles enheter."

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Project Treble og andre har bidratt til å gjøre Android mer modul og enklere å lappe, sa Kleidermacher. Men nå jobber Google også med å bygge sikkerhetsoppdatering inn i OEM-avtalen sin, la han til - og markerte en stor endring.

"Dette vil virkelig føre til en massiv økning i antall enheter og brukere som mottar regelmessige sikkerhetsoppdateringer, " sa Kleidermacher i foredraget.

Som bemerket av 9to5Google, mens Google har tilbudt Android månedlige månedlige sikkerhetsoppdateringer en stund nå, har det aldri hatt noen reelle krav til dem. De fleste OEM-er tilbyr oppdateringer for sikkerhet, men de har fortsatt vært valgfrie til nå.

Mens Kleidermacher ikke spesifiserte hva Google vil kreve med endringen, er det lite sannsynlig at den teknologiske giganten vil kreve oppdateringer på månedlig basis, bemerket 9to5Google. Imidlertid bør det fremdeles oppmuntre OEM-er til å rulle ut mer regelmessige oppdateringer.

OEMs som implementerer Project Treble vil ha en enklere tid på å implementere sikkerhetsoppdateringene, bemerket Kleidermacher.

På I / O 2018 kunngjorde Google også en rekke sikkerhetsforbedringer som kommer med Android P. Sterkere sikkerhetskrav kan gjøre Android til et bedre alternativ for fagfolk som kan ha trukket mot iOS i det siste.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Ved I / O 2018 kunngjorde Google at det vil kreve at OEM-er skal rulle ut vanlige sikkerhetsoppdateringer.
  • Googles Project Treble vil hjelpe OEM-er med å implementere mer vanlige sikkerhetsoppdateringer.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com