Gjennomgang: File Scavenger 4.1

Ja, det er absolutt en travesty å slette dataene dine ved et uhell, spesielt hvis du har et presserende prosjekt du jobber med og tid er essensen. Med filgjenoppretting er ikke tiden din venn, og du trenger et verktøy som kan gjenopprette dokumentene så fullt som mulig. Det er mange utfordrere på dette rommet, men det er bare noen få apper som ser ut til å virke og ikke tuter av falske resultater og gjenopprettingsberegninger. I dag skal vi se på File Scavenger 4.1 fra QueTek Consulting.

Gjenopprett slettede filer

produktinformasjon

  • Tittel: File Scavenger 4.1
  • Firma: QueTek Consulting Corporation
  • Produkt-URL: http://www.quetek.com/prod02.htm
  • Støttet OS: Windows 2000, XP, Vista, 7 og 8.
  • Pris: $ 49, 95 for personlig utgave / $ 89 for personlig utgave med RAID-rekonstruksjon / $ 185 for profesjonell utgave

Så langt som filgjenopprettingsprogrammer går, kommer File Scavenger 4.1 med et ganske imponerende utvalg av funksjoner. For eksempel er du ikke bare i stand til å behandle skanninger og dumper på Windows-baserte filsystemer som NTFS og FAT32, men du kan også berøre disker som er formatert for Linux, BSD og Mac OS X. Det er også i stor grad forbedret 4K-sektorstøtte, sammenlignet med tidligere utgivelser, samt evne til å lese og skrive til dynamiske bind.

Installasjonsprogrammet gir deg et valg om å kjøre eller installere

Høydepunkter

Da jeg fyrte opp File Scavengers installasjonsprogram for første gang, fikk jeg muligheten til å enten installere programvaren på disken eller kjøre med en gang. Når det gjelder en delikat operasjon som gjenoppretting, er det selvsagt sannsynlig at installasjon av programmet vil skade mer enn godt for slettede filer som finnes på harddisken. Et slikt alternativ er velkommen. Selvfølgelig må du oppgi lisenskoden din hver gang du bruker dette alternativet; så det er best å holde registreringsinformasjonen hendig hvis du faktisk vil gjenopprette data.

Med grensesnittet vist i all sin lysende prakt, fant jeg alt å være ganske greit. For testene mine ble en JPEG-fil som jeg hadde lagret i dokumentmappen slettet i tillegg til en tekstfil. Jeg valgte C: -stasjonen og utførte en fullstendig skanning for å plukke opp hver siste slettede fil jeg kunne, forhåpentligvis uten at jeg falt gjennom sprekkene. File Scavenger fant imponerende nok alle slags slettede data som varierte fra nåtid til nesten to uker siden i alder. Jeg lokaliserte søket mitt, og visst nok, tekstfilen og JPEG-bildet mitt var inne i fillisten.

File Scavenger kommer til poenget og etterlater ingen steiner uforandret

Selv om tekstfilen kom tilbake til livet uten hendelser, gjorde bildet det ikke helt. Jeg gikk inn i forhåndsvisningsmodus for å sjekke filen før jeg gjenopprettet, og jeg så en lys rosa forvrengning over hele bildet. Det virket som om nesten all fargen ble strippet ut. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor en fil som ble slettet for bare øyeblikk siden så ut som et vrak, men jeg kunne i det minste klargjøre detaljene. Merkelig nok kom eldre bilder som ble slettet tilbake helt fint, noe som får meg til å tro at kjørelengden din til slutt kan variere.

Som man kan se, er resultatene kanskje ikke gunstige, selv ikke for filer som er slettet øyeblikk tidligere

Noe som jeg syntes var ganske interessant som ikke ser ut til å være til stede i de fleste andre filgjenopprettingsprogrammer jeg har samplet til dags dato, er en funksjon for å gjenopprette filer fra en ødelagt RAID-matrise. Bare klikk på "Avanserte volumer" -knappen, og du får et vindu som gir deg muligheten til å restrukturere et spredt eller stripet volum (RAID 0 og RAID 5-konfigurasjoner støttet) samt trekke fra all paritetsinformasjon som er lagret på volum for å forbedre utvinning prosedyrer. Dessverre, siden jeg ikke hadde en RAID-matrise i testmiljøet, gikk denne funksjonen hovedsakelig ubrukt.

Bunnlinjen

For prisantydningen på 49, 95 dollar (og 89 dollar for muligheten til å rekonstruere RAID-sett), er skatten for funksjoner som File Scavenger inneholder imponerende. Støtten for forskjellige diskoppsett og filsystemer gir dette verktøyet en fordel foran andre Windows-baserte filgjenoppretting-suiter. Hvis du er villig til å bruke litt, vil du sannsynligvis ikke bli skuffet.

Som en siste merknad er de billigere versjonene av denne appen designet for å være aktivt bundet til en maskin per lisens. Imidlertid er den profesjonelle lisensen, som tilbys til en ganske kostbar $ 185, bundet til registranten snarere enn til en maskin, slik at du kan bruke en kopi til å støtte ethvert komplement av maskiner i en virksomhet. For noen kan den ekstra mynten i bytte for ekstra fleksibilitet være verdt det til slutt.

Les også:

  • Fem gratis bærbare gjenopprettingsverktøy
  • Enklere filgjenoppretting med Undelete Pro
  • Gjenopprett Windows 8 med System Image Recovery

© Copyright 2020 | mobilegn.com