Second-gen ansiktsgjenkjenningsteknologi har som mål å forbedre biometrisk sikkerhet

5 grunner til å stole på Apples Face ID Face ID vil erstatte Touch ID fullstendig, og dette kan være relevant for noen. Her er svar på fem vanlige spørsmål.

Ansiktsgjenkjenningsteknologi, som Apples Face ID, faller langt under perfekt. Selvfølgelig er "short of perfect" for sikkerhetsteknologi brukere i fare. Siden ansiktsgjenkjenning fremdeles er i sin spede begynnelse, ville det være for tidlig å erklære hele modaliteten som bustet.

Det litauiske biometriske firmaet Neurotechnology kunngjorde lanseringen av deres nye Face Verification SDK torsdag. SDK har som mål å tilby en brukervennlig autentiseringsplattform som er enkel å bruke for å implementere ansiktsgjenkjenning for betalingsautentisering og pålogginger for online tjenester. Face Verification SDK er en undergruppe av selskapets VeriLook SDK, som den annonserer for å være i stand til samtidig flere ansiktsbehandlinger i livevideo, samt kjønnsklassifisering, aldersdeteksjon, gjenkjennelse av følelser og ansiktsfunksjonspunkter og attributter.

I en pressemelding bemerker selskapet: "Den nye Face Verification SDK arver også fra VeriLook muligheten til å utføre ICAO-ansiktsbilde-kontroller i henhold til ISO 19794-5-standarden. Sjektene kan brukes av integratorene for å sikre kvaliteten på det fangede ansiktsbildet og brukt i kombinasjon med livlighetsdeteksjon for å forsterke anti-spoofing-tiltak. " SDK tillater også at ansiktsverifisering kan utføres offline.

Mens fremskritt i gjenkjenningsalgoritmer er viktige, er forbedringene mer pressende på sensorsiden for å gi innspill av høyere kvalitet for algoritmene å analysere. I et intervju med Bloomberg forrige måned indikerte Sonys sensorhode Satoshi Yoshihara at 3D-kamerasensorer med avansert dybdesensering kommer i 2019. Sonys dybdesensormetode er avhengig av å måle tiden det tar for usynlige laserpulser å reise til målet og tilbake til håndsettet.

Sony kontrollerer allerede omtrent halvparten av markedet for kamerachip, ifølge Bloomberg. I tillegg til å bli brukt i Sonys egen Xperia-smarttelefonlinje, brukes sjetongene også i iPhones, i Samsungs flaggskip Galaxy S og Note-serien, og i Googles Pixel-telefoner, i tillegg til andre Android-smarttelefoner.

Når salget av smarttelefoner er nede, kan økt pålitelighet og sikkerhet for ansiktsgjenkjenning brukes til å drive interessen for nyere modeller.

Til tross for disse fremskrittene, er juridiske rammer for biometrisk sikkerhet fremdeles utilstrekkelige, med hverken åpenbar interesse eller ønske om at beslutningstakere skal løse problemene. Mens det eksisterer lovlig beskyttelse mot å tvinge mistenkte til å avsløre passord til eller låse opp enheter for enkelhets skyld ved lovhåndhevelse, kan biometrisk autentisering utnyttes av alle som har fysisk maskinvaretilgang. I 2018 låste politiet i Ohio opp en iPhone X ved å tvinge en mistenkt til å sette ansiktet foran telefonen. Samme år forsøkte politiet i Florida å låse opp en død mistenktes iPhone ved å trykke fingertuppene mot fingeravtrykssensoren på telefonen hans.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Det litauiske biometriske firmaet Neurotechnology kunngjorde lanseringen av deres nye Face Verification SDK torsdag. Det kan brukes offline også.
  • Sony, som kontrollerer halve bildesensormarkedet, gir ut 2019-sensorer til smarttelefonprodusenter.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com