Siri bug avslører skjulte meldinger selv om iPhone er låst

Video: Hvordan oppdatere iOS-enheten din Trenger du å oppdatere iOS-enheten din? Her er noen få skritt for å gjøre det død enkelt.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • En iOS 11-feil lar Siri lese alle meldingene fra alle iPhone-apper unntatt iMessage.
  • Apple er klar over iOS-meldingsfeil, og har en planlagt løsning for neste oppdatering.

Det virker som om Siri ikke kan holde en hemmelighet. En feil i iOS 11 lar deg be Siri lese høyt alle meldinger du har fra andre apper enn iMessage - selv når iPhone er låst, ifølge brasilianske teknologiside Mac Magazine.

Et av kjennetegnene til iOS 11 på iPhone X er at den automatisk skjuler innholdet i meldingene dine fra startskjermen. Å kunne se at du har en melding - men ikke selve meldingen - ble hyllet som en løsning etter at noen brukere klaget over nysgjerrige øyne som snublet inn på meldingene sine.

Men en rekke nettsteder testet iPhonene, og fant ut at Siri gjerne ville lest opp alle meldingene når hun ble spurt. Siri ber deg bare om å låse opp telefonen, enten gjennom Face ID, pinkode eller tommelavtrykk, for iMessages.

Meldingsapper som WhatsApp, Skype, Signal og Telegram var mottagelige for utlesningsfeilen, og Apple ble raskt varslet om problemet.

"Vi er klar over problemet, og det vil bli adressert i en kommende programvareoppdatering, " sa Apple i en uttalelse til MacRumors.

Siden mange av disse appene blir brukt av forretningsfolk, kan dette skape sikkerhetsmessige problemer for arbeidsreisende som arbeider med sensitiv kommunikasjon.

Funksjonene for skjulte meldinger er bare standard på iPhone X, selv om andre versjoner av iPhone også har den muligheten, finnes i innstillingene. Feilen ble funnet i både iOS 11.2.6 og iOS 11.3.

Dette er bare ett av de mange sikkerhetsproblemene som har dukket opp med Apples nye iOS-funksjoner. Mens funksjoner som Face ID er blitt hyllet et skritt fremover, har ACLU og personverneksperter stilt spørsmål ved hvor mye tilgangsapputviklere bør ha for ansiktsskanninger.

Mens ansiktsskanninger er sikret på selve iPhonen, kan en rekke apputviklere samle og lagre informasjon om "hvor ofte brukere blinker, smiler eller til og med hever et øyenbryn, " ifølge MacRumors.

Jay Stanley, senior politikkanalytiker ved ACLU, sa til Reuters i november at folk burde fokusere på apputviklerens tilgang til disse ansiktsskannene, i motsetning til at de ble hacket eller brukt av regjeringen.

"De virkelige personvernproblemene har med tilgang fra tredjepartsutviklere å gjøre, " sa Stanley til Reuters. Apple har gjort en innsats for å vise hvor sikkert systemet deres er, og for å frykte frykt for at programvare for ansiktsgjenkjenning kan brukes på ubehagelige måter.

I følge Reuters, som ble levert kopier av Apples utvikleravtale, må appprodusenter få "klart og iøynefallende samtykke" fra brukere før de samler inn eller lagrer ansiktsdata, og kan bare gjøre det for en "legitim funksjon" av en app.

"Apple har en ganske god historisk oversikt over å holde utviklere ansvarlige som bryter avtalene sine, men de må fange dem først - og noen ganger er det den vanskelige delen, " sa Stanley. "Det betyr at husholdningenes navn sannsynligvis ikke vil utnytte dette, men det er fortsatt mye rom for bunnfôr."

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com