Sophos sikter mot enhetlig skysikkerhetsnirvana med Mojave-anskaffelse

Med massive brudd som påvirker alt fra detaljhandelsbedrifter til Hollywood-stjerner, må man lure på om det er en bedre måte å beskytte data under transport og i ro, og om noen har oppdaget en prosess for å gjøre det til å bli en realitet.

Sophos, kjent for sine desktop-sikkerhetsprodukter og skybaserte sikkerhetstjenester, tar sikte på å bygge en sikrere sky ved å anskaffe Mojave Networks, en San Mateo, California-basert oppstart som kom på markedet med skybaserte sikkerhetsløsninger.

Mojave fyller et viktig hull i Sophos produktutvalg, som bare nylig flyttet inn i skybasert sikkerhet. Med oppkjøpet har Sophos som mål å integrere Mojaves primære tjenester i en enhetlig skysikkerhetsplattform - disse tjenestene inkluderer skybasert nettverkssikkerhet, skybasert appsikkerhet og Mobile Device Management (MDM).

Kombinasjonen av Mojaves tilbud med Sophos sky, mobile skysikringssystemer og nettverks- / sluttbruker / serverbeskyttelsesprodukter (apparater, virtuelle apparater og programvare) skal hjelpe Sophos til å levere skybasert sikkerhet som alltid er oppdatert og kan håndtere med de siste enhetlige truslene.

Andre selskaper som ønsker å spille på det enhetlige, skybaserte sikkerhetsområdet inkluderer Cisco, Symantec, Dell og en rekke antivirusleverandører. Imidlertid har IT-proffe lenge måttet henvende seg til leverandører av skytjenester, sammen med brannmurleverandører og antimalware-leverandører, for å hoble sammen en løsning som tilbyr noe som tilsvarer en komplett sikkerhetsløsning. Hvis Sophos kan trekke integreringen av Mojave i sine skysikkerhetstilbud, kan selskapet kanskje tilby den enhetlige sikkerhetsnirvanaen som så mange søker.

Fordelene som tilbys av forening av sikkerhetstjenester kan ikke undervurderes. Først og fremst er ideologien til et enhetlig sikkerhetspanel, som letter distribusjonen av sikkerheten på flere plattformer, enheter og tilkoblinger. Dessuten følger bedre rapportering naturlig nok et enhetlig styringssystem, der alle sikkerhetsbitene er godt klar over hverandre og kan gi et bedre blikk på hvordan ting sikres.

Likevel, hva sikkerhetsleverandører hevder og hva de virkelige utfordringene ikke alltid kjefter, noe som ber spørsmålet: Hva skal enhetlig sikkerhetstilbud tilby, og hvorfor?

  • Antimalware: Et av de første elementene du ser etter i en sikkerhetspakke er hvordan den håndterer skadelig programvare. Bedre produkter inkluderer alt fra koblingsskannere til antivirusverktøy til sanntids (skybaserte) oppdateringer.
  • Antiphishing: Et av dagens største sikkerhetsproblemer er phishing, der innebygde lenker i e-post kan brukes til å lansere ondsinnede nettsteder som samler informasjon eller installerer spionprogrammer på systemer. Utover å utdanne sluttbrukere til ikke å åpne mistenkelige e-poster, er det viktig å ha en tjeneste (eller programvare) som oppdager phishing-forsøk og stopper dem.
  • Innholdsfiltrering: En av de beste måtene å begrense en bruker fra å besøke et ondsinnet nettsted er ved å utnytte innholdsfiltrering, der nettsteder er blokkert basert på rangeringer / innhold og så videre. Hvis en bruker ikke kan få tilgang til et skadelig sted, forbedres sikkerheten enormt.
  • MDM: For organisasjoner som plasserer arbeidstakere i feltet, er det avgjørende å ha kontroll over enhetene de bruker eksternt eller på reise. Et godt MDM-system vil håndheve passord, holde data kryptert og gi en måte å enten tørke en tapt enhet eller hjelpe til med å finne dem.
  • SQL-injeksjonsbeskyttelse: Mange brudd kommer fra et sløvt kraftangrep, der ondsinnet kode settes inn i en database, og tvinger databasen til å returnere resultater som kan avsløre privat informasjon. En enhet eller skytjeneste skal være på plass for å forhindre at det skjer.
  • Advanced Persistent Threat (APT) protection: APTs er en av de nyeste skadene som påvirker nettverkssikkerhet. Disse konstruerte angrepene kan strikke sammen mange mindre angrep på det som kan se ut som ikke-relaterte systemer for å lure malware forbi tradisjonelle sikkerhetsprodukter. Unified security kan effektivt bekjempe APT-er ved å sette sammen brikkene, validere eller blokkere koden.
  • Antispam: Spam kan være et stort sikkerhetsproblem for de fleste e-postbrukere. Å forhindre spam fra å komme inn i nettverket viser seg å være en nøkkelevne for å beskytte sluttbrukere og deres ressurser, og det gjøres best før e-posten går inn i nettverket.
  • Brannmur: Flere brannmurer kan gi lag med beskyttelse. Et enhetlig tilbud kan knytte en neste generasjons brannmur i kanten av nettverket med en lokalt installert stasjonær brannmur for å plugge eventuelle hull. Imidlertid må lokale brannmurer administreres for å være effektive, og det er her en enhetlig sikkerhetspakke kommer inn.
  • Oppdagelse og forebygging av inntrenger: Å holde uautoriserte brukere ute viser seg å være en av de bedre måtene å forhindre tap av data og kompromisser på. Et effektivt sikkerhetssystem er i stand til å jobbe hånd i hånd med sikkerhetskataloger, brannmurer og VPN-er for å sikre at brukeren faktisk er den tiltenkte brukeren. Dette fungerer bedre når det administreres under et enhetlig system, som også kan utnytte tofaktorautentisering og LDAP / ADS-kataloger på bedriftsnivå.
  • Wi-Fi-sikkerhet: Hotspot-tilkoblingen blir ofte oversett. Hvorvidt hotspot er internt eller ligger i en kaffebar, er ikke det virkelige problemet - det virkelige problemet er hvordan trafikken ferdes via hotspot. Kryptering kombinert med SSL- eller VPN-tjenester blir et must for å beskytte data i eteren; en enhetlig sikkerhetspakke skal gi programvaren for å sikre Wi-Fi-trafikk og oppdage når trafikken ferdes i det uklare (ubeskyttet).

Bare ved å kombinere ovennevnte til et sentralt administrert tilbud kan man håpe å oppnå ekte enhetlig sikkerhet. Når alt kommer til alt, består sikkerheten av mange bevegelige brikker, og uten styring er det noen av disse brikkene som vil mislykkes.

Forhåpentligvis, ved at Sophos kombinerer det som en gang var separate sikkerhetstilbud til en enhetlig plattform, kan selskapet lede an for konkurrenter å identifisere de samme truslene og bidra til å frembringe flere konkurransedyktige tilbud som bare kan forbedre sikkerheten.

© Copyright 2020 | mobilegn.com