State of Washington har nye lover og Air National Guard for å sikre midlertidig valg i 2018

Hva du kan forvente av nettangrep i løpet av et valgår Jake Dilemani, Senior Vice President Mercury Communication, forklarer hvordan hacks som er målrettet mot kommunikasjonssystemer og kritisk infrastruktur kan endre historiens gang.

  Denne artikkelen er en del av TechRepublics serie om hvordan stater over hele USA nærmer seg cybersecurity-trusselen mot valget mellom midten av 2018. Les hvert avdrag:

  • vest.virginia
  • Ohio
  • Florida
  • Colorado
  • Pennsylvania
  • Illinois

  eller last ned hele serien som en gratis PDF.

  Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

  Endringer i valgprosedyrer og bistand fra Washington Air National Guard er i gang, ettersom staten i Washington forbereder seg til valget mellom midten av 2018. Etter å ha fått vite at det var en av de 21 statene hvis valgregistreringsdatabase var målrettet, tar Washington ekstra tiltak for å holde seg sikre.

  Mens Washingtons database for velgerregistrering ikke ble brutt, virvler det rykter om at de statene som ble målrettet i 2016, kunne bli målrettet igjen i 2018, ifølge Danielle Root, stemmesjef ved Center for American Progress. "Mange nasjonale sikkerhetseksperter og tjenestemenn har advart om at 2016 sannsynligvis var et prøvefelt for Russland, " sier Root, så stater må holde seg årvåken.

  Dataregistreringsdatabaser er et åpenbart mål for angrep, sa Dan Weiske, rådgiver for National Cybersecurity Center. "Noen av de offentlig tilkoblede systemene, som registreringssystemene, kommer til å være de største angrepsområdene og den høyeste risikoen, " sa Weiske. "Det er mye data som ligger på disse, og de er tilgjengelige for publikum."

  Når det gjelder selve stemmesystemet, har Washington en av de mest sikre metodene, og bruker fremdeles stemme-per-post papirvalg. "Papir er den mest hacksikre måten å sikre valgene våre med den nåværende teknologien som er tilgjengelig og under det nåværende trusselmiljøet, " sier Root.

  Den viktigste trusselvektoren for Washington er imidlertid revisjonsprosedyrer. "Dessverre er enhver revisjon for papiravstemminger faktisk frivillig, " sier Root. "Det er noe som vi i Washington identifiserte som en alvorlig sårbarhet, fordi revisjoner etter valg er virkelig den eneste måten å bekrefte nøyaktigheten av valgresultatet."

  Ny lovgivning

  "I mars 2018 passerte Washington en enorm sikkerhetspakke for valg med hovedmål å styrke statens revisjonsprosedyrer etter valget for å gjøre disse ettervalgsrevisjonene obligatoriske, " sier Root.

  Lovgivningen, kjent som HB 2406, bidro til å forbedre retningslinjene for revisjon etter valg. Inkludert i lovforslaget var også et alternativ for fylkesrevisorer å revidere dupliserte stemmesedler ved bruk av flere metoder. "Lovgiver ønsker å maksimere denne lokalt drevne fordelen ved å legge til alternativer i revisjonsprosessen for lokale valgadministratorer, " heter det i lovforslaget. "Flere jurisdiksjoner, med flere alternativer for å sikre valgresultater, vil øke åpenheten, integriteten og tilliten til valgprosessen vår."

  (TechRepublic Flipboard magazine)

  En annen faset av regningen gjaldt leverandører av stemmesystemer, ifølge Root. "Staten krever at leverandører av stemmesystemer skal røpe eventuelle sikkerhetsbrudd i systemene sine. Som du sannsynligvis også vet, var det rapporter som kom ut etter 2016 om at stemmeselgere faktisk også var målrettet av hackere, " la Root til. "Leverandørene tok ikke kontakt med stater som brukte utstyret deres og ga beskjed om hackingen. Så ved å vedta denne loven som krever at disse leverandørene skal gi beskjed om staten, er det et stort skritt i riktig retning for å bedre statens valginfrastruktur. "

  nasjonalgarden

  Det andre store skrittet Washington har tatt for å sikre valgprosedyrer involverer Air Air Guard. Før han ba enheten, utnyttet Washington ressursene som ble levert av Department of Homeland Security, sier Root. Ressursene inkluderte sårbarhetstesting, penetrasjonstesting og konsistente vurderinger av sikkerhet rundt statsdatabaser.

  Å hente inn nasjonalgarden legger imidlertid til et helt nytt nivå med dype sikkerhetstiltak. "Nasjonalgardene er en stor ressurs som stater bør dra nytte av, fordi mange av divisjonene av nasjonalgarden har eksperter på nett-sikkerhet og er langt bedre forberedt på å håndtere disse veldig intrikate og nettbaserte truslene, " sier Root. "Selv om valgfunksjonærer er veldig gode på jobbene sine, er de fleste av dem ikke tech-eksperter og har aldri virkelig taklet sofistikerte cyberangrep fra utenlandske enheter."

  En gruppe på et titalls individer fra Nasjonalgarden vil hjelpe ut, som alle har dagjobb hos Amazon, Microsoft eller andre nettvirksomheter, rapporterte Seattle Times.

  "Hvis du har en motstander av militær karakter, " sa oberst Gent Welsh, sjef for Washington Air National Guard's 194. wing, "det er fornuftig å få inn militære eiendeler."

  Uansett hvor hardt noen måtte prøve, "er sikkerhetseksperter enige om at du ikke kan forhindre angrep, " sa Marian Schneider, president for nonprofit Verified Voting Foundation.

  "Vi skal i stedet lede ressursene våre til å overvåke, oppdage, svare og gjenopprette, " sa Schneider.

  Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

  Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

  Registrer deg i dag

  © Copyright 2021 | mobilegn.com