Tekniske giganter vil ha en time på å slette terrorinnhold, bestemmer EU

Hvordan AI og big data former politikkens fremtid. Veritone administrerende direktør Chad Steelberg forklarer hvordan politiske fagpersoner bruker maskinlæring for å bedre forstå problemene, motivere velgere og vinne kampanjer.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • EU kunngjorde nettsteder, inkludert giganter som Google og Facebook, vil ha en time på å fjerne terroristisk innhold fra nettstedet deres.
  • Nettsteder på sosiale medier eller andre steder der innholdet blir gitt av brukere, bør gjennomgå flaggeprosessene deres for å sikre at de kan oppfylle retningslinjene.

Nettsteder i EU vil ha en time på å fjerne innhold fra terrororganisasjoner, på grunn av nye EU-forskrifter kunngjort torsdag.

Hvis rettshåndhevelse eller Europol identifiserer innhold som terroristisk eller på annen måte ulovlig, vil nettstedet bli varslet og deretter ha en time til å fjerne det, sa Europakommisjonen. Nettsteder som opererer i EU bør gjennomgå fjerningsprosessene deres for å sikre at de kan oppfylle fristen om nødvendig.

Reglene stammer fra noen få nasjonale myndigheter som presser tech-giganter som Twitter, Facebook og Google for å bli holdt ansvarlig for innhold, som for det meste er brukergenerert, som vises på nettstedene deres, sier Wall Street Journal.

Noen selskaper har økt selvregulering av innholdet sitt, ved å bruke maskinlæring for å fange ekstremistvideoer på YouTube og matche et innleggs materiale til kjent terroristisk innhold ved hjelp av kunstig intelligens på Facebook.

Mens automatisering kan fremskynde identifiserings- og fjerningsprosessen, bør mennesker føre tilsyn med prosessen for å sikre at fjerning ikke er overdreven, sa WSJ. En kommisjonær sa at mens denne innsatsen har vært noe effektiv, må de være raskere.

Forordningen er en myk lov, og deltakelse fra nettsteder er frivillig, så det er foreløpig ingen irettesettelser for nettsteder som ikke overholder fristen eller fullstendig ignorerer forespørsler om fjerning. Hvis nettsteder ikke følger regelen, vil EU arbeide for en formell regulering, konstaterte WSJ.

Selv om EU-loven foreløpig ikke fører til bøter, kan nasjonale lover føre til strengere straff. Vedtatt i juni og vedtatt tidligere i år begynte Tyskland å bøtelegge selskaper med 50 millioner euro hvis de ikke fjerner ulovlig innhold fra nettstedene sine. Frankrike og Storbritannia kan ha lignende lovgivning i fremtiden.

Spredningen av hatefulle ytringer og terroristisk innhold, sammen med feilinformasjon fra russiske operativer, har forårsaket en debatt om rollen som sosiale medieselskaper spiller i politiet det folk laster opp til nettstedet deres. Kritikere har sagt at reglene kan begrense ytringsfriheten på nettstedene.

Regelen kommer måneder før den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) trer i kraft i mai, noe som forener personvernloven for data i hele EU.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com