Texas rancher saksøker den amerikanske regjeringen etter å ha funnet tilkoblede spionkameraer på eiendommen hans

Hvordan IoT-enheter gjør det enkelt for hackere å angripe et smarthus Et smarthus er i faresonen på grunn av de mange IoT-enhetene som brukes og personopplysningene som samles inn. Kameraer, overvåkningssystemer og smarte TV-er er blant de sårbare enhetene.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • En rancher fra Texas saksøker den amerikanske regjeringen etter å ha funnet et tilkoblet grensesikkerhetskamera på eiendommen hans uten hans tillatelse.
  • Saken har ført til en rekke bekymringer når det gjelder personvern, overvåking og tingenes internett.

En Texas-rancher saksøker den amerikanske regjeringen etter å ha funnet et tilkoblet kamera festet til et tre på hans private eiendom, ifølge Ars Technica.

Løperen og advokaten, Ricardo Palacios, fant kameraet innkapslet i grønn plast og med en senderantenne. Han fjernet det fra treet, og mottok snart telefonsamtaler fra tjenestemenn i tollvesenet og grensebeskyttelsen og Texas Rangers, som begge hevdet at de eide kameraet og krevde at han skulle returnere det. Da Palacios nektet, truet byråene ham med arrestasjon, rapporterte Ars Technica.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Palacios bestemte seg for å saksøke de to etatene sammen med en toll- og grensebeskyttelsesagent, og anklaget dem for å ha overtrådt eiendommen hans og krenket hans konstitusjonelle rettigheter.

Søksmålet har reist spørsmål om grensene for regjeringens makt til å utføre sikkerhetsovervåking på privat eiendom, og om rollen til rimelige, Internet of Things (IoT) tilkoblede enheter i overvåkningsinnsatsen. Bruken av teknologi som droner i overvåkning har fått nasjonal kontroll de siste årene. Sikkerhetsfagfolk som bruker overvåkningsteknologi, bør sørge for at retningslinjene deres er i samsvar med loven.

I dette tilfellet er problemet grensesikkerhet: I henhold til føderal lov kan agenter gå inn på privat eiendom som er innenfor 25 mil fra grensen mellom USA og Mexico "med det formål å patruljere grensen for å forhindre ulovlig inntreden av romvesener i USA, "Bemerket Ars Technica.

Palacios 'ranch ligger imidlertid 35 mil nord for Laredo, området til det nærmeste grenseovergangen mellom USA og Mexico.

Palacios og hans advokater fortalte Ars Technica at de mener det tilkoblede kameraet er en del av Operation Drawbridge - et prosjekt fra Texas Department of Public Safety som bruker "lave kostnader, kommersielt fra hylleteknologien som er tilpasset for å imøtekomme lovhåndhevelsesbehov" i å beskytte grensen mot "meksikanske karteller og deres narkotika- og menneskesmugling / menneskehandel."

"Wild-life-kameraer med bevegelsesdeteksjon og lite lysevne ble modifisert for å oppfylle spesifikke behov og tilfredsstille visse kriterier, " ifølge nettstedet Operation Drawbridge. "Operation Drawbridge er i full drift i dag med hundrevis av kameraer som ligger langs grensen."

Kameraene - som koster rundt $ 300 hver - overvåkes døgnet rundt av et antall byråer som jobber med portalsikkerhet, ifølge nettstedet.

I rettens innleveringer om saken, hevdet myndighetene i Texas kvalifisert immunitet, en juridisk doktrine som beskytter myndighetene for rettshåndhevelse, rapporterte Ars Technica.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com