Denne nye funksjonen kan få virksomheten din utestengt fra å annonsere på Facebook

Facebook og nettskyen: Her er det som kommer. Big data er den nye oljen, sier TechRepublics Jason Hiner, og alle selskaper trenger å tenke på personvern og datahåndteringspolitikk før det er for sent.

Etter mange kontroverser om brukernes personvern, har Facebook lansert et nytt verktøy for å øke brukerengasjementet og få tillit. Og det kan skape alvorlige problemer for bedrifter som villeder brukerne med sin reklame.

Facebook kunngjorde i et blogginnlegg tirsdag et nytt tilbakemeldingsverktøy som gir brukerne muligheten til å se gjennom annonser som de har klikket på. Verktøyet finner du i fanen Annonseaktivitet. Brukere kan velge "legg igjen" -knappen der de vil bli bedt om å svare på spørsmål om annonseopplevelsen deres.

Mens blogginnleggets målgruppe er online shopper, kan bedrifter være bekymret for at egne annonser blir forbudt.

I følge et Facebook Business-innlegg vil en redusert annonselevering hvis en annonse får for mange negative anmeldelser. Hvis dette skjer, kan annonsører forvente at en e-postvarsler dem om at siden deres er blitt flagget og tips fra Facebook om hva de skal gjøre videre.

Annonsører vil ha muligheten til å forbedre annonsene sine før permanente tiltak. Som innlegget har bemerket, blir annonser evaluert på månedlig basis, og hvis mengden negativ tilbakemelding går ned, vil annonseleveringen øke.

Hvis et selskap ikke følger tilbakemeldingen, vil Facebook redusere antall annonser de vil få lov til å publisere, heter det i det første innlegget. Hvis problemene fortsetter, vil Facebook etter hvert ta skritt for å forby virksomheten helt.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Facebook uttalte at målet er å koble brukere med flere virksomheter som oppfyller deres forventninger.

"Vi tror dette verktøyet vil gi folk mer tillit til virksomhetene de samhandler med og bidra til å holde virksomheter ansvarlige for kundeopplevelser de gir, " skrev Facebook i blogginnlegget.

Hvis bedriften din annonserer på Facebook, må du sørge for at annonsene dine følger retningslinjene som er gitt av selskapet, slik at du ikke har noen problemer i fremtiden.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • For mange negative brukeranmeldelser på annonser kan få firmaet ditt utestengt fra å annonsere på Facebook.
  • Facebook vil gjennomføre månedlige anmeldelser av tilbakemeldinger fra hver annonse før permanente tiltak.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com