TP-Link-rutere blir litt tryggere med AI-drevne sikkerhetsfunksjoner

CES 2020: McAfee oppdager hvordan hackere kan bryte seg inn gjennom garasjeporten din. McAfee avdekket en sikkerhetsfeil i en populær tilkoblet garasjeportåpner og et sikkerhetsdesignproblem i en NFC-smartring som brukes til å låse opp dører.

På CES 2020 kunngjorde ruteprodusenten TP-Link (i samarbeid med sikkerhetsprogramvareselskapet Avira) nye sikkerhetsfunksjoner for sine Wi-Fi 6-rutere.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Drevet av Aviras trusselovervåkende AI, er de nye funksjonene designet for å overvåke enheter koblet til rutere nøye, fingeravtrykk hver tillatte enhet og overvåke trafikk for uregelmessigheter.

De nye funksjonene er del av TP-Links nye HomeCare Pro-tjeneste, som vil være tilgjengelig for eiere av TP-Link Wi-Fi 6-enheter en stund i første kvartal 2020. Denne økte sikkerheten koster en pris: $ 5, 99 per måned, eller betalt i en årlig sum på $ 54, 99.

Smarthus sikkerhet som sannsynligvis er verdt kostnaden

TP-Link beskriver god rutesikkerhet som kritisk for å sikre det moderne smarthuset.

Å sikre hjem- (og forretnings-) rutere er like kritisk som TP-Link uttaler, og selskapet har fakta som støtter den påstanden: Rutere, ifølge forskningen, utgjorde over 75% av infiserte enheter i IoT-angrep.

En honeypot selskapet satte opp ble angrepet i løpet av fem minutter etter at den ble koblet til internett, og nesten halvparten av angrepene mot rutere målretter standard passordkombinasjoner eller ubeskyttede rutere.

Kort sagt er ruteren inngangsporten til alle IoT-enhetene som er gjemt bak seg, og hvis den ikke er sikker, er det en sikker antakelse om at tingene bak det heller ikke er det.

De 5 viktigste tingene som skjedde på CES 2020 (CNET)

I følge selskapet beskytter den Avira-drevne HomeCare Pro sikkerhetspakken "alle tilkoblede enheter i hjemmenettverket mot eksterne og interne angrep og blokkerer innkommende trusler med det skadelige innholdsfilteret identifiserer og blokkerer også mistenkelig oppførsel fra individuelle enheter og flagger invasiv trackeraktivitet. DDoS-beskyttelsen forhindrer enheter i å bli med i ondsinnede botnett og bli misbrukt for å slå målrettede nettsteder av Internett. "

Alle disse funksjonene og mer er tilgjengelige i en mobilapp som lar enkel overvåking og kontroll av IoT-enheter som TP-Link sier er "nesten håndfri."

TP-Link har ikke gitt ut en liste over spesifikke modeller som HomeCare Pro vil være tilgjengelig bortsett fra å si at den vil være på alle hvis Wi-Fi 6-sertifiserte rutere, og alle av dem har en gratis prøveversjon av HomeCare Pro.

5, 99 dollar er ikke mye å betale for IoT-nettverkssikkerhet, enten det er hjemme eller på kontoret. Det er ikke klart hvor godt HomeCare Pro vil fungere, men hvis det er effektivt, er det absolutt verdt å vurdere for å øke sikkerheten til det moderne hjemme- og kontornettverket enormt.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com