Verizon avslutter salget av ulåste telefoner for å bekjempe tyveri av apparater

Dette er cybersecurity-bekymringene som holder execs oppe om natten. Ransomware, brudd på data og en falsk følelse av sikkerhet er de forestående cybersecurity-bekymringene til ledere, sier TechRepublic's Olivia Krauth.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Verizon låser telefonene sine, endrer retningslinjer som brukes for å la forbrukere kjøpe ulåste telefoner og bruke SIM-kort fra andre transportører på enhetene.
  • Selskapet tar sikte på å kutte ned på tyveri av telefonen med endringen av policyen, da det ville være tøffere å bytte transportør av en stjålet telefon.

Verizon vil slutte å selge ulåste telefoner for å bekjempe telefontyveri, ifølge CNET.

Bæreren pleide å selge ulåste telefoner, slik at forbrukerne umiddelbart kunne bruke SIM-kortet til en annen transportør hvis de ville. Nå vil telefonen forbli låst i en periode etter kjøpet, en endring som kan forhindre telefonstyveri.

Nye ulåste telefoner, spesielt telefoner med høye videresalgsverdier som iPhone, er populære for tyveri fordi de kan selges på nytt og kjøperen kan bruke dem med hvilken som helst transportør. Ved å holde telefonene låst etter kjøpet, håper Verizon at færre telefoner blir stjålet og solgt på nytt på det svarte markedet, sa CNET.

"Disse trinnene vil gjøre telefonene våre eksponentielt mindre ønskelige for kriminelle, " sa Tami Erwin, konserndirektør for trådløs drift for Verizon, i en uttalelse til CNET.

Andre operatører har allerede lignende retningslinjer som låser opp telefonen etter at det har gått en viss tid. For eksempel holder AT&T nye telefoner låst i 60 dager. Verizon har ikke sagt hvor lenge de vil holde nye telefoner låst for når policyen begynner om våren.

Etter at policyen trer i kraft, må Verizon-kunder kontakte selskapet for å få låst telefonen opp. Endringen kan gjøre det vanskeligere å bytte transportør i USA eller bruke et lokalt SIM-kort for å holde kontakten mens du reiser utenlands, sa vår søsterside ZDNet.

Endringen kan være i strid med FCC-policyen, som krever at Verizon holder de fleste av telefonene sine ulåste. FCC-policyen sier at Verizon ikke kan låse telefonene sine for å forhindre at de blir brukt på andre transportører, sa ZDNet. Verizon sa at endringen ikke er i strid med FCCs policy fordi endringen er forankret i å forhindre tyveri, og ikke hindre folk i å bytte transportør.

Verizon sa at flere detaljer vil bli kunngjort før politikken offisielt endres.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com