Hva skjer med ideen om sikkerhet i en økende tidevann av big data

Hva skjer med ideen om sikkerhet i en økende tidevann av big data Vi må demokratisere trusselinformasjonsdata, sier IBMs sikkerhetsdirektør Caleb Barlow.

Dan Patterson fra TechRepublic satte seg sammen med Caleb Barlow, IBMs sikkerhetsdirektør for å snakke om hvordan man demokratiserer data om trusselintelligens. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Dan Patterson: Hvordan stopper vi dette? Jeg mener jeg spøker litt. Men hvordan gjør vi det - i en verden der det meste er 20 til 40 milliarder IOT-enheter i løpet av de neste fem til syv årene. I en verden hvor vi ønsker mer beskyttelse av personvern, og vi har ting som GDPR, hvordan stopper vi tidevannet, denne økende tsunamien med data og fremdeles beskytter oss selv, og hva skjer med ideen om sikkerhet med den økende tidevannet til IOT ?

Caleb Barlow: Vel, jeg tror faktisk dette er et løsbart problem. Men det er et par viktige trinn vi må ta. Den første, og vi begynner å se dette innen GDPR, bare samle inn dataene du faktisk trenger. Hvis du ikke trenger dataene for den aktuelle transaksjonen, må du kvitte seg med jeg, eller enda bedre, ikke samle dem i utgangspunktet.

Den andre tingen vi virkelig må gjøre er at vi må dele informasjon om trusler. Åpent og i fart. Vi må demokratisere data om trusselintelligens. Og dette er et problem, ikke bare i privat sektor der, du vet, selskaper prøver å tjene penger på trusselinformasjonsdata, men det er også et problem i regjeringen der de koblingen mellom regjering og privat sektor for å dele etterretninger raskt er veldig vanskelig. Legg merke til at jeg sa: "I hastighet", fordi intelligens som er en dag eller to år ikke er intelligens lenger, det er bare data.

Så hvis vi jobber sammen, kan vi faktisk løse dette problemet. Men tenk på hva dette betyr i alle styrerom. Hvis du har blitt angrepet, hvis du har blitt et offer, er en del av plikten din ikke bare å svare på det, men å fortelle samfunnet rundt deg hva som skjedde og hvordan det skjedde fordi når du gjør det inokulerer du alle andre .

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com